Welkom, u bent nu lid

Welkom bij PCOB

Wat leuk dat u lid bent geworden.

U ontvangt het magazine van PCOB
Het Magazine van PCOB is het blad van seniorenorganisatie PCOB. Met acht keer per jaar boeiende en onafhankelijke artikelen over onderwerpen die voor 50-plussers interessant zijn, zoals diepgaande interviews, stevige dossiers, inspirerende verslagen over reizen, wandelen en fietsen, aangrijpende verhalen en mooie winacties.

Uw voordeel
PCOB biedt haar abonnees ook verschillende gratis diensten en kortingen. Houd ons Magazine en www.pcob.nl in de gaten voor de actuele ledenvoordelen.  

Blijf ook digitaal op de hoogte
Heeft u uw e-mailadres aan ons doorgegeven? Dan ontvangt u automatisch de digitale nieuwsbrief van PCOB. We gaan zorgvuldig met uw gegevens om (zie het privacy- protocol op onze website).

Heeft u vragen over uw lidmaatschap dan kunt u ons gerust bellen (030-3 400 680) van dinsdag tot en met donderdag van 09.00 tot 16.00 uur en op vrijdag 09.00 tot 12.30 uur. U kan ons ook mailen (info@pcob.nl).

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden