Waar vind ik hulp?

13 feb 2023 Landelijk

Waar vind ik hulp?
In de nieuwsbrief en op de website publiceren we regelmatig artikeltjes of artikelen die via allerlei nieuwsbrieven van diverse organisaties te lezen zijn. Vaak gaat het over actuele zaken. Er staat ook regelmatig bij welke organisatie meer te vinden is.
Waar haal je dan de adressen of telefoonnummers vandaan? Ja, ze staan wel in de plaatselijke krant, maar die lees je door en dan gaat hij bij het oud papier. Wij geven u de raad om deze twee gegevens uit te printen op een vaste plek te bewaren:

Wadwijzer,  telefoon: 140182,
e-mail:  wadwijzer@waddinxveen.nl .

Ouderenadviseur Palet Welzijn
Antoinette in ’t Hout telefoon 088 0234216,
e-mail a.inthout@paletwelzijn.nl

Cursus omgaan met digitale websites van de overheid.
In deze cursus leert u op de computer hoe u bij de overheid persoonlijke zaken kunt regelen. Georganiseerd door de Bibliotheek De Groene Venen Waddinxveen. Voor informatie over startdata belt u 0182-640572

Veilig gevoel
Personenalarmering is een zender-alarm- om bij noodhulp in te schakelen. Deze zender draagt als een ketting of als polsband. Via deze zender kunt u 24 uur per dag een meldpost van de thuiszorg waarschuwen. Voor informatie belt u naar Zorgpartners Midden-Holland. Tel: 0182-723723 of de Vierstroom 088-2052800.Informeer vooraf altijd bij uw zorgverzekeraar of u een deel van de kosten vergoed krijgt.

 

 

 

 

 

 

 

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden