Wat zijn sponsor- en subsidiemogelijkheden bij de Rabobank?

*/ ?>

Sponsor en subsidiemogelijkheden Rabobank

De PCOB heeft een overeenkomst met de Rabobank, waardoor bankieren bij deze bank interessant is voor PCOB-afdelingen.

Daarnaast heeft de Rabobank voor verenigingen leuke mogelijkheden, waar uw afdeling wellicht gebruik van kan maken zoals sponsorgelden en het stimuleringsfonds.

– Sponsorgeld:
Bankiert uw afdeling bij de Rabobank? Dan kunt u een aanvraag doen voor sponsorgeld voor een project bij uw lokale vestiging van de Rabobank. De voorwaarden en het aanvraagformulier vindt u online. Hoe dat werkt?

1. Ga naar www.rabobank.nl
2. Kies rechtsboven, onder de zoekbalk voor het kopje ‘vestigingen’
3. Door hier uw plaatsnaam/postcode in te geven komt u op de website van uw plaatselijke Rabobank
4. Aan de linkerkant op die website staat een beetje onderaan de rij het kopje ‘sponsoring’ of ‘sponsoring en coöperatiefonds’
5. Als u hierop klikt, krijgt u verdere uitleg. Ook kunt u hier de voorwaarden en het aanvraagformulier downloaden.

– Stimuleringsfonds:
Naast het sponsorgeld is het de moeite waard om uit te zoeken of uw Rabobank vestiging een stimuleringsfonds heeft waarvoor uw afdelingsactiviteiten in aanmerking komen. Het stimuleringsfonds is een bijdrage die beschikbaar wordt gesteld voor projecten van sociaal of economisch belang voor de regio.
Het beoordelen van de aanvraag verloopt via de vestiging. Let wel: de Rabobank vraagt bij toekennen van een bijdrage wel een bepaalde tegenprestatie.

– Het fonds Coöperatief Dividend:
Het Fonds Coöperatief Dividend van de Rabobank ondersteunt lokale projecten en initiatieven waarmee de afdeling het welzijn in de samenleving in de omgeving van de afdeling wilt verbeteren. Meerdere malen per jaar beoordeelt een commissie van de Rabobank welke projecten wij steunen.

Verder goed om te weten:
U kunt de bijdrage van de Rabobank ook voor 50% meetellen binnen een PCOB-Premieplan aanvraag. Daarmee kunt u nog sneller uw project realiseren!

Meer info
Meer weten over de overeenkomst tussen de PCOB en de Rabobank? Kijk op onze website of neem contact op met het landelijk bureau (fin-admin@pcob.nl of (030) 3 400 600). U kunt natuurlijk ook direct contact opnemen met uw Rabobank vestiging.

Bankiert uw afdeling bij een andere bank dan de Rabobank? Vraag daar dan ook eens na of uw bank wellicht lokale afdelingen/verenigingen sponsort.

 

Heeft dit antwoord u geholpen? ja | nee
« Naar veel gestelde vragen
« Naar vorige pagina