Verschijningsdata PCOB Magazine

Verschijningsdata Magazine in 2025

Sommige afdelingen vragen zich af waarom het PCOB Magazine niet meer standaard op een dinsdag aan het einde van de maand verschijnt. Dat heeft er alles mee te maken dat we vanaf dit jaar geen tien, maar acht magazines hebben (het gemiddelde van het aantal edities van ANBO en PCOB). Om zo min mogelijk gaten te laten vallen, hebben we die acht edities verspreid over het jaar. Dat is voor sommige afdelingen onhandig, zo blijkt.

Welke planning past u het beste?
De planning voor dit jaar kunnen we niet meer aanpassen, maar we willen voor 2025 de afdelingen meer betrekken bij de planning van de verschijningsdata. Daarom hebben we voor volgend jaar drie verschillende versies van de planning gemaakt: A, B en C. Hieronder ziet u de drie versies van de verschijningsdata in 2025. Klik op de linkjes en bekijk de data. Geef voor 1 juni 2024 op het onderstaande formulier aan welke uw voorkeur heeft: A, B of C. De versie met de meeste stemmen houden we dan aan.

Verschijningsdata 2025A 

Verschijningsdata 2025B

Verschijningsdata 2025C

 

Keuzeformulier verschijningsdata Magazine

 

De verschijningsdata in 2024 zijn als volgt:

Januari/februari     30 januari     Juli/augustus            23 juli        
Maart                             12 maart September                  3 september           
April/mei                     23 april    Oktober/november   22 oktober   
Juni                                4 juni      December                   3 december

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden