Vacature: Vice-voorzitter gezocht

Afdeling:

Het zal ruim dertig jaar geleden zijn, dat de huidige voorzitter kwam. Nu wordt het toch wel tijd dat het voorzittersstokje wordt overgedragen aan een nieuwe man of vrouw.

Gezien zijn leeftijd en gezondheid doen wij daarom een dringend oproep om in uw omgeving te kijken of u iemand kent, die daarvoor in aanmerking zou kunnen komen. Het hoeft niet persé iemand te zijn, die nu al lid is van de PCOB.

Als bestuur vergaderen we tot nu toe vier à vijf keer per jaar, veelal op de maandagavond bij iemand thuis. Een belangrijk onderdeel van die vergaderingen is het voorbereiden van de bijeenkomsten met de leden.

Onze afdeling heeft goede contacten met de PCOB Scheveningen en met de KBO Den Haag. Ook met hen hebben wij periodiek een overleg.

We zijn in de gelukkige omstandigheid dat wij een prettig en goed samenwerkend bestuur hebben, iedereen met zijn/haar eigen functie.

Wees niet te bescheiden om uzelf op te geven. U kunt een paar keer een vergadering bijwonen, waarna U als Vicevoorzitter zou kunnen meewerken tot het uiteindelijke aftreden van de huidige voorzitter.

Voor verdere informatie, bel Joke Janse (tel. 06-22506596)


Reageer op deze vacature