Nieuwste editie van ledenmagazine Perspectief

Perspectief juli 2017

De laatste editie van Perspectief! Met dit nummer nemen we afscheid van Perspectief en kijken we tegelijk vooruit naar een mooi nieuw ledenmagazine. Als KBO-PCOB gaan we dat samen maken. Vanzelfsprekend blijven we ook daarin trouw aan de menselijke maat en het streven naar nabijheid. Een nieuw blad zal even wennen zijn, maar we hopen dat het ook vertrouwd zal voelen.

In deze laatste editie leest u onder andere de 7 deugden van Herman Pleij, zomertips van onze vaste columnisten, een dossier van 7 pagina’s over de gemeente en gaan we op bezoek bij de PCOB-afdeling in Assen. Leest u ook deze laatste keer ook weer mee in Perspectief? Wij wensen u alvast heel veel lees- en puzzelplezier.

Reageren naar aanleiding van deze editie van Perspectief? Dat kan via perspectief@pcob.nl.

Mensen

Marcel Olde Rikkert

Column

De moeilijkste vraag

Marcel Olde Rikkert is hoogleraar geriatrie en hoofd van de afdeling geriatrie en Radboud Alzheimer Centrum van het Radboudumc Nijmegen.

Lees hier de volledige column van Marcel Olde Rikkert

Belangen

Stelling

Duurzaamheid begint thuis

Dossier

Dossier: de gemeente

Van Binnenhof naar dorpsplein

De Wmo stelt gemeenten verantwoordelijk voor de ondersteuning van ouderen en langdurig zieken. Het Rijk zet bovendien in op zelfstandig blijven wonen. Als seniorenorganisatie houden wij een vinger aan de pols. Lokale PCOB’ers vertegenwoordigen u in het gesprek met plaatselijke ambtenaren en politici.

Voordeel*

Winacties in de juni editie van Perspectief

Ook in de allerlaatste editie van Perspectief zijn er weer ledenvoordelen. Vul hier uw gegevens in en maak kans op één van de prijzen die we mogen weggeven. Reageer voor 25 augustus 2017 om kans te maken.

> Bekijk alle winacties uit deze editie van Perspectief

<< Vorige pagina