Nieuwste editie van ledenmagazine Perspectief

Perspectief december/januari

In de februari editie van Perspectief leest u onder andere over de 7 deugden van PCOB-voorzitter Rik Buddenberg, columns van theoloog Jean-Jacques Suurmond en Marieke Henselmans en een dossier over duurzaamheid en besparen. Ook zijn er weer diverse leuke winacties en gaan we op bezoek bij de PCOB-afdeling in Goerree-Overflakkee. Leest u ook deze maand weer mee in Perspectief? Hieronder vindt u alvast een klein voorproefje.

Mensen

Marcel Olde Rikkert

Column

Knipoog

Marcel Olde Rikkert is hoogleraar geriatrie en hoofd van de afdeling geriatrie en Radboud Alzheimer Centrum van het Radboudumc Nijmegen.

Lees hier de volledige column van Marcel Olde Rikkert

Belangen

Stelling

Stel een quotum in voor 50-plus werknemers

Dossier

Dossier: Wie krijgt uw stem?

Op 15 maart 2017 mogen we weer naar de stembus. Namens KBO-PCOB ging oud-parlementair verslaggeefster Wouke van Scherrenburg naar negen hoofdrolspelers*. Hoe denken de lijsttrekkers van VVD, PvdA, SP, CDA, GroenLinks, SGP, 50PLUS, Christenunie en D66 over de zelfstandigheid van ouderen, koopkracht, de AOW-leeftijd,gezondheidszorg en de zorg voor elkaar?

Tip: bekijk ook ons uitgebreide dossier op de website van KBO-PCOB voor diepgaande interviews met lijsttrekkers en senior kandidaten van de verschillende (grote) partijen.

Voordeel*

Winacties in de maart editie van Perspectief

Ook in de maart editie van Perspectief zijn er weer ledenvoordelen. Vul hier uw gegevens in en maak kans op één van de prijzen die we mogen weggeven. Reageer voor 31 maart 2017 om kans te maken.

> Bekijk alle winacties uit deze editie van Perspectief

Kennismaken met de PCOB? Neem een proefabonnement!
Wilt u vrijblijvend kennismaken met de PCOB? Vraag dan hier een proefabonnement op Perspectief aan.

<< Vorige pagina