Nieuwste editie van ledenmagazine Perspectief

Perspectief mei 2017

In de juni editie van Perspectief leest u onder andere over de 7 deugden van Funda Müjde (Turkije, Adana, 1961), columns van Marieke Henselmans en theoloog Jean-Jacques Suurmond en een dossier van 5 pagina’s over pensioenen. Ook zijn er weer diverse leuke winacties en gaan we op bezoek bij de PCOB-afdeling in Vorden.

Leest u ook deze maand weer mee in Perspectief? Wij wensen u alvast heel veel lees- en puzzelplezier. Reageren naar aanleiding van deze editie van Perspectief? Dat kan via perspectief@pcob.nl.

Mensen

Jean-Jacques Suurmond

Column

De grote pottenbakker

Dr. Jean-Jacques Suurmond is als theoloog geboeid door de grens waar God en mens elkaar raken. Hij werkt onder meer als pastor en als columnist voor dagblad Trouw.

Lees hier de volledige column van Jean-Jacques Suurmond

Belangen

Stelling

De overheid moet beter informeren over recht op toeslagen

Dossier

Dossier: pensioenen

Moeilijke materie makkelijk maken

Pensioenen, het pensioenstelsel en de AOW. Ingewikkelde onderwerpen waarmee we allemaal te maken hebben. Tijdens ons werkzame leven, als we premie betalen. En na onze pensionering, als bron van inkomsten. KBO-PCOB informeert u en vraagt aandacht van de politiek voor de pensioenbelangen van jong en oud.

Voordeel*

Winacties in de juni editie van Perspectief

Ook in de juni editie van Perspectief zijn er weer ledenvoordelen. Vul hier uw gegevens in en maak kans op één van de prijzen die we mogen weggeven. Reageer voor 30 juni 2017 om kans te maken.

> Bekijk alle winacties uit deze editie van Perspectief

<< Vorige pagina