Gezocht & Gevonden

Deze rubriek in het ledenmagazine is een service voor u als PCOB-lid. Bent u op zoek naar een bepaald product? Zoekt u iemand om u ergens mee te helpen? Of bent u op zoek naar iemand die u lange tijd geleden uit het oog bent verloren? Dan kunt u een oproepje of een advertentie plaatsen in de rubriek ‘Gezocht & Gevonden’ in ledenmagazine Perspectief.

Hoe werkt het?

U maakt een keuze in het soort advertentie dat u wilt plaatsen, u plaatst de advertentietekst en vult de gevraagde gegevens in. Dit wijst zich verder vanzelf. Na ontvangst van uw aanvraag geven wij aan u door wanneer uw advertentie wordt geplaatst.

Let op: U kunt maximaal drie keer per jaar adverteren. Vanwege de doorlooptijd van het blad duurt het vaak twee maanden voordat uw oproepje wordt geplaatst.

Kosten van een advertentie of oproep
Voor het plaatsen van advertenties geldt een bedrag van € 25,- per advertentie. Per geplaatste advertentie wordt € 25,- geïncasseerd door PCOB te Zwolle, Contactoproepen zijn gratis.

Formulier

Gevonden?

Heeft u na het plaatsen van een contactadvertentie ook een jeugdvriend teruggevonden of misschien wel een nieuwe liefde? Laat het ons weten. Wie weet komt uw verhaal in Perspectief! Aanmelden kan via perspectief@pcob.nl.

<< Vorige pagina