De beste collectieve zorgverzekering en schadeverzekering voor senioren

Klik hier voor alle informatie over de collectieve zorgverzekeringen via KBO-PCOB

 

Plus Pakketpolis voor PCOB-leden: zes schadeverzekeringen

Op zoek naar een seniorvriendelijk verzekeringspakket? Speciaal voor leden van de PCOB is er de Plus Pakketpolis van Nationale-Nederlanden. Dit pakket bestaat uit zes schadeverzekeringen: aansprakelijkheid, opstal, inboedel, auto/caravan, doorlopende reis en rechtsbijstand. U bepaalt zélf welke verzekeringen u neemt, waarbij uw korting kan oplopen tot 22,5%.

Schadeverzekeringen afgestemd op situatie van senioren
De PCOB heeft zich hard gemaakt voor goede voorwaarden, een betaalbare polis en uitbreiding van de dekking. Daardoor sluiten deze verzekeringen beter aan op situaties uit het dagelijkse leven van senioren. Daar komt bij dat de Plus Pakketpolis altijd alle ouderen accepteert. Dat is bij veel verzekeraars niet het geval.

U sluit de Plus Pakketpolis af bij Nationale-Nederlanden. Immers, de PCOB verkoopt zelf geen verzekeringen en adviseert ook niet.

<< Vorige pagina

Nog geen lid?

Bent u geen lid van een ouderenorganisatie, maar wilt u wél graag via de PCOB een collectieve verzekering afsluiten? U kunt zich eenvoudig inschrijven voor een lidmaatschap van de PCOB. Dit kan ook telefonisch: 030 - 340 06 00