De beste collectieve zorgverzekering en schadeverzekering voor senioren

Op zoek naar een betaalbare verzekering met een goede dekking voor senioren? Als PCOB-lid kunt u kiezen uit twee collectieve zorgverzekeringen en voor zes schadeverzekeringen: aansprakelijkheid, opstal, inboedel en auto/caravan, doorlopende reis en rechtsbijstand.

Collectieve zorgverzekering

De PCOB wil graag actief bijdragen aan uw gezondheid. Daarom kunt u jaarlijks een goede seniorvriendelijke zorgverzekering afsluiten met hoge kortingen. Dit jaar hebben wij weer afspraken gemaakt met Zilveren Kruis en Pro Life. Voor 2016 krijgt u liefst 7,5% korting op de basisverzekering en 10% korting op alle aanvullende verzekeringen. Als PCOB-lid wordt u gegarandeerd geaccepteerd voor de basisverzekering én voor alle aanvullende verzekeringen! Ongeacht uw leeftijd of gezondheidssituatie.

Neem uw verzekering onder de loep
Wilt u weten of uw zorgverzekering nog aansluit bij uw wensen, gezondheid en portemonnee? Neem uw verzekering onder de loep met dit handige stappenplan. U vindt het ook in Perspectief #10 in het Dossier Zorgverzekering 2016 (pag. 33 t/m 40).

Bekijk het aanbod van de PCOB

Plus Pakketpolis voor PCOB-leden: zes schadeverzekeringen

Op zoek naar een seniorvriendelijk verzekeringspakket? Speciaal voor leden van de PCOB is er de Plus Pakketpolis van Nationale-Nederlanden. Dit pakket bestaat uit zes schadeverzekeringen: aansprakelijkheid, opstal, inboedel, auto/caravan, doorlopende reis en rechtsbijstand. U bepaalt zélf welke verzekeringen u neemt, waarbij uw korting kan oplopen tot 22,5%.

Schadeverzekeringen afgestemd op situatie van senioren
De PCOB heeft zich hard gemaakt voor goede voorwaarden, een betaalbare polis en uitbreiding van de dekking. Daardoor sluiten deze verzekeringen beter aan op situaties uit het dagelijkse leven van senioren. Daar komt bij dat de Plus Pakketpolis altijd alle ouderen accepteert. Dat is bij veel verzekeraars niet het geval.

Telefonische helpdesk
U sluit de Plus Pakketpolis af bij Nationale-Nederlanden. Immers, de PCOB verkoopt zelf geen verzekeringen en adviseert ook niet. Nationale-Nederlanden biedt de Plus Pakketpolis aan via RISK Verzekeringen, een landelijk werkend advieskantoor. Speciaal voor PCOB-leden heeft dit kantoor een goed bemande telefonische helpdesk: (030) 600 70 95.

<< Vorige pagina

Nog geen lid?

Bent u geen lid van een ouderenorganisatie, maar wilt u wél graag via de PCOB een collectieve verzekering afsluiten? U kunt zich eenvoudig inschrijven voor een lidmaatschap van de PCOB. Dit kan ook telefonisch: 038 – 422 55 88.