Kandidaten Friesland

Friesland heeft twee zetels in de ledenraad. Deze worden de komende tijd bezet door:

Ynze de Boer | Balk

Ynze de BoerIk stel me graag kandidaat voor de ledenraad omdat ik daarin iets kan betekenen voor de senioren in Nederland, en in het bijzonder voor de leden van de PCOB en de Unie KBO.
In maart 2019 ben ik gestopt met een actieve loopbaan van 20 jaar in de politiek. Ik heb voldoende energie om mij in de onderwerpen, die in de ledenraad aan de orde komen, te verdiepen en daar een mening over te vormen. Met mijn ervaring in bestuurlijk werk; het kaderstellen en controleren, ben ik goed in staat de leden in de vereniging te vertegenwoordigen.
Ik ben mij ervan bewust dat kennisnemen van dossiers en onderwerpen alleen niet voldoende is voor een gedragen advies, daarvoor is het contact met de afdelingsbesturen en ledenraden minsten zo belangrijk. Daar zet ik mij graag voor in. 

 

Henk Halma | Leeuwarden

Henk HalmaDankzij de samenwerking tussen het verenigingsbureau van KBO-PCOB en de plaatselijke afdelingen gebeurt er van alles om er voor de leden te zijn en om voor hun belangen op te komen. Bij het oplossen van maatschappelijke problemen bied ik mijn ondersteuning aan. Ik wil hier mijn steen(tje) aan bijdragen door mij kandidaat te stellen voor de PCOB Ledenraad.
Ik ben kerkelijk actief in de Protestantse gemeente Leeuwarden (PKN). Ook ben ik actief in verschillende functies op maatschappelijk gebied, zoals bestuurslid van het Aanloophuis van de kerken in Leeuwarden. In mijn woonomgeving ben ik actief in de wijkvereniging, commissie Leefomgeving. Van 2008 – 2017 was ik namens Noord lid van de verenigingsraad van de NCRV.

 

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden