Verenigingsbureau

Op het verenigingsbureau in Woerden werkt het landelijk secretariaat van de vereniging. Vanuit hier worden de leden en afdelingen gefaciliteerd. Dat betekent dat de medewerkers van de werkorganisatie samen met de vrijwilligers en afdelingen opkomen voor de belangen van 50-plussers. Het secretariaat draagt zorg voor de belangenbehartiging, veelal in samenwerking met andere organisaties, verzorgt de ledenadministratie, communicatie en ondersteunt de ledenwerving.

Anneke Sipkens is sinds 1 januari 2024 directeur-bestuurder van ANBO-PCOB.

Wilt u als afdeling een bezoek brengen aan het verenigingsbureau? Van harte welkom!
Een bezoek aan het verenigingsbureau van de PCOB biedt u als (bestuurs)lid een unieke gelegenheid om in gesprek te gaan met medewerkers, vragen te stellen en te spreken over onderwerpen die binnen uw afdeling leven. Met wie u wilt spreken en waarover is geheel in onderling overleg in te vullen. Wilt u ook een keer met uw afdeling naar het verenigingsbureau? Neem dan contact op met het verenigingsbureau via secretariaat@pcob.nl of tijdens kantooruren via 030-3 400 680.

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden