Meedenken en meepraten

Een vereniging voor en door senioren. Dat is het kenmerk van de PCOB. Actief worden bij de PCOB kan dan ook op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door mee te denken of mee te praten in netwerkgroepen of door uw mening te geven in het PCOB-panel.

U kunt ook kiezen voor een bestuurs- of vrijwilligersfunctie binnen de vereniging PCOB. Het is maar net wat uw interesse heeft of waar u goed in bent. En hoeveel tijd u beschikbaar hebt. Meer weten over hoe u uw kennis en ervaring voor de PCOB kunt inzetten? Mail of bel met het verenigingsbureau van de PCOB via secretariaat@kbo-pcob.nl of 030 – 3 400 600.

* Op dit moment hebben wij voldoende deelnemers voor het PCOB-panel. Om de kwaliteit en samenstelling van het PCOB-panel te waarborgen zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe panelleden. Indien u interesse heeft om in de (nabije) toekomst deel te nemen aan het PCOB-panel kunt u dit aangeven door een bericht te sturen naar info@pcobpanel.nl. U ontvangt bericht zodra we u willen toevoegen als deelnemer!