Meepraten over pensioen in de PCOB-netwerkgroep

Wilt u uw steentje bijdragen aan een goedwerkend pensioenfonds? Dat kan in de netwerkgroep Pensioen van de PCOB. De leden van deze netwerkgroep komen met regelmaat bijeen om te praten over actuele ontwikkelingen op het gebied van pensioenen. Ze doen kennis op en wisselen informatie uit. Ook delen ze hun meningen en bevindingen met het landelijk bestuur van de PCOB.

Over de PCOB-netwerkgroepen

De leden van deze netwerkgroep komen soms bijeen om te praten, maar hebben meestal digitaal contact met elkaar en het landelijk bureau over actuele ontwikkelingen op het gebied van pensioenen. Ze doen kennis op en wisselen informatie uit.

Andere netwerkgroepen

De PCOB vindt het belangrijk om ouderen een stem te geven over allerlei belangrijke onderwerpen. Rondom de belangrijkste thema’s hebben we netwerkgroepen. Binnen de PCOB bestaan drie netwerkgroepen:

  • Netwerkgroep Zorg, Welzijn en Wonen
  • Netwerkgroep Praten over Levensvragen
  • Netwerkgroep Sociaal-economische zaken (met daarin arbeid, inkomen, pensioen en koopkracht)

Meer informatie of deelnemen?

Wilt u graag deelnemen aan een netwerkgroep of meer informatie? Word dan nu lid van deze netwerkgroep.

Nieuws

KBO-PCOB pensioenbijeenkomst in beeld

Nu de Tweede Kamerverkiezingen achter ons liggen kan er geformeerd worden. Een belangrijk punt in de formatie zal de vorming van een nieuw pensioenstelsel zijn. Wordt er gekozen voor een nieuw solidair en collectief pensioenstelsel of komt er een stelsel dat bestaat uit individuele pensioenp [..]

Lees verder

Solidariteit tussen jong en oud centraal tijdens pensioenbijeenkomst

Zo'n 150 KBO- en PCOB-leden waren donderdag 9 maart in Nijverdal bijeen tijdens de pensioenbijeenkomst van KBO-PCOB en het CDA. Kamerlid Pieter Omtzigt (CDA) hield een informatieve inleiding over onder meer de geschiedenis van de pensioenleeftijd, de doelen van het pensioenstelsel en de invl [..]

Lees verder