Afdeling Schoonebeek/Nieuw Amsterdam-Veenoord
Dhr. R. Heeling (Roelof)
E: r.h.heeling@gmail.com

Duofietsen in Schoonebeek

Duofietsen is voor iedereen die niet (meer) zelfstandig kan fietsen.

De prachtige Duofietsen stellen ouderen en mensen met een beperking in staat om er samen met een vrijwilliger weer heerlijk op uit te trekken.

Op de Duofiets zit je naast elkaar, kun je gezellig praten en samen genieten van de buitenlucht en de omgeving. De eerste keer krijgt u vooraf uitleg en instructie van een vrijwilliger. Zo gaat u goed voorbereid op weg!

Het Rode Kruis heeft een tweetal fietsen kunnen aanschaffen.

 

Wie mee wil fietsen kan zich opgeven bij:

  • Annie Slomp – tel. 0524-532763 of
  • Bert Mast – tel. 0524-533019

Consumpties onderweg zijn voor eigen rekening.

Er wordt op meerdere middagen in de week gefietst.


Landes schenkt 1500 euro aan Stichting Duofietsen

Bron: Emmer Courant – maandag, 14 januari 2019

Emmen / Schoonebeek – Landes High End Machining BV uit Emmen doneert jaarlijks een bedrag aan een goed doel in plaats van het geven kerstgeschenken aan hun relaties. Dit jaar werd de Stichting Duofietsen uit Schoonebeek verblijd met een cheque van 1500 euro.

De overhandiging aan de werkgroepleden Annie Slomp en Bertus Hilberts vond afgelopen vridjag plaats tijdens het jaarlijkse nieuwjaarsdiner van Landes in restaurant De Gasterij.

Medewerkers van Landes konden goede doelen aandragen en dat leidde tot de keuze van Stichting Duofietsen. Die heeft tot doel ouderen en mensen met een beperking samen te laten fietsen met een vrijwilligers als zij dit zelf niet meer kunnen.

 

<< Vorige pagina