Afdeling Hardinxveld-Giessendam
Dhr. L.A. van Wingerden (Leen)
T: 0184-670414
E: leen.van.wingerden@online.nl

Nieuwe fietsroutes

Nieuwe routes.

U vindt hier 5 fietsroutes, begin- en eindpunt Museum De Koperen Knop, Binnendams 6, Hardinxveld-Giessendam. Ze zijn in het 2e kwartaal van 2019 gemaakt op initiatief van onze PCOB-afdeling door ons lid Teus Bakker. Dit is gebeurd  in samenspraak met het museum. De routes zijn op 10 juli officieel gepresenteerd aan wethouder Jan Nederveen.

Zelf uitprinten

Ze zijn zo opgezet dat u ze kunt afdrukken op 1 vel A4 (daardoor staan de pagina’s in een volgorde voor de printer in het bestand, dat is niet de volgorde van de echte paginanummers!). Kies dan voor Dubbelzijdig, staand, met 2 pagina’s per vel; na printen dubbelvouwen met het echte paginanummer 1 voorop.

Kan uw printer geen dubbelzijdige afdrukken aan, dan eerst pag. 1-2 printen, 2 pagina’s per vel, papier weer invoeren, en dan pag. 3-4 op dezelfde manier achterop. Let op: deze nummers staan voor de volgorde van de pagina’s in het bestand, en niet voor de werkelijke paginanummers!

Wilt u gewoon op volledig A4-formaat, bv. i.v.m. de lettergrootte, dan is de volgorde voor de printer 4-1-2-3, dat zijn de pagina’s 1,2,3,4. Kies dan zelf voor enkel- of dubbelzijdig.

Routes en voorbehoud

Hieronder kunt u de routes downloaden; u volgt ze op eigen gelegenheid en risico. We maken een voorbehoud voor tussentijdse wijzigingen, wegomleggingen enz. op de route; check tevoren (of onderweg – sta dan even stil!) de openingstijden van De Koperen Knop, als u het museum wilt bezoeken, of van andere in de beschrijving genoemde mogelijke pleisterplaatsen.

2019 PCOB-MKK Fietsroute 1 Kleine Giessentocht 16 km

2019 PCOB-MKK Fietsroute 2 Grote Giessentocht 31 km

2019 PCOB-MKK Fietsroute 3 Poldertocht 38 km

2019 PCOB-MKK Fietsroute 4 Merwedetocht 41 km

2019 PCOB-MKK Fietsroute 5 Rondje Merwede 41 km

Veel plezier!

 

<< Vorige pagina