Regel uw (levens)testament

Met een testament bepaalt u zelf wie uw erfenis ontvangt. En kunt u erfbelasting besparen. Met een levenstestament bepaalt u zelf wie voor u keuzes mag maken als u dat zelf niet meer kunt.

Bij Thuisnotaris maakt u zelf eenvoudig uw testament en levenstestament. U maakt uw testament door online de vragenlijst in te vullen. U ontvangt aan het einde gratis een uitgebreid verslag van uw keuzes in begrijpelijke taal. Vervolgens kunt u hier een officieel testament van laten maken. U ondertekent dit bij een van de notarissen van Thuisnotaris. Dit kost 275 euro per testament. Omdat u zichzelf goed voorbereidt, heeft u altijd de scherpte prijs van Nederland.

Sommige mensen vinden het spannend om helemaal alleen online een testament op te stellen. Geen zorgen. Bij Thuisnotaris heeft u altijd een persoonlijk gesprek met een specialist. U kijkt samen of uw wensen goed zijn ingevuld. Liever uitgebreide begeleiding? Vul dan de hele vragenlijst samen met een erfrechtspecialist in. Hiervoor betaalt u eenmalig 99 euro extra.

Voordelen ANBO-PCOB leden
Leden van ANBO-PCOB ontvangen 10% korting per testament (normaal € 275). Liever uitgebreide begeleiding? Ontvang dan ook 10% korting op het gesprek met een erfrechtspecialist (normaal € 99). Vul uw lidmaatschapsnummer in en ontvang de korting.

Zelf samenstellen        Persoonlijke begeleiding

 

Uw (levens)testament zelf regelen in 6 stappen

In onderstaande document staat het stappenplan kort beschreven.
Aanvraagproces Thuisnotaris sept. 2023

 
Over Thuisnotaris

Thuisnotaris is de online notaris van Nederland waarbij u thuis en in uw eigen tempo uw persoonlijke testament samenstelt. Thuisnotaris combineert de voordelen van online- en persoonlijke dienstverlening. Dit houdt in dat u naast een goede online voorlichting ook altijd nog telefonisch één van onze experts persoonlijk spreekt, voordat u naar de notaris gaat om het te tekenen. Hiermee wordt de hoogste kwaliteit voor de gunstigste prijs voor u bereikt. Thuisnotaris is vormgegeven door notaris mr. Bart Lever, Marco Toes en Bas van Pelt. De gecombineerde ervaring en expertises van de oprichters zetten ze in om u te helpen zelf een goed testament en levenstestament te maken.

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden