Onderzoek

Onderzoek Krachtig Ouder Worden
We willen graag allemaal zo lang mogelijk actief en zelfstandig blijven. Een goede voorbereiding op ouder worden is dan van groot belang. Is uw huis straks nog geschikt? Zijn voorzieningen als huisarts, winkels en openbaar vervoer goed bereikbaar? Is er genoeg te doen in de buurt? Heeft u een sociaal netwerk: familie, vrienden en kennissen?

ANBO-PCOB wil graag weten waar de senioren van vandaag morgen behoefte aan hebben. Met deze kennis kunnen wij uw belangen in Den Haag beter behartigen. Daarom hebben we onlangs een groot, gezamenlijk onderzoek uitgezet.

De resultaten van dit onderzoek kunt u lezen in het editie 3 van het PCOB Magazine dat 23 april verschijnt.
Ook kunt hier de resultaten verwerkt in een infographic bekijken -> onderzoek krachtig ouder worden

Nationaal seniorenpanel

We vinden het belangrijk dat de stem van de senior wordt gehoord. Daarom hebben we het Nationaal Seniorenpanel opgericht. In dat panel onderzoeken we wat u bezighoudt. We houden zo’n vijf keer per jaar een groot onderzoek onder de leden over onze thema’s. Ook houden we korte flits-onderzoeken over actuele onderwerpen. De uitkomsten gebruiken we in onze belangenbehartiging en in de pers. Zo komt uw stem goed door!

Meedoen? Meld u eenvoudig en snel aan op www.nationaalseniorenpanel.nl

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden