Programma vanaf mei t/m augustus 2024

5 jun 2024 Purmerend

U kunt zich opgeven bij Marion Daems per telefoon (0620094809) of email (marion.daems@outlook.com)

De inschrijving moet worden gevolgd door betaling o.v.v. de datum. Voor IBANnummer: zie Nieuwsbrief

 

Gezamenlijke maaltijd in de Taborkerk op dinsdag 16 juli vanaf 16.00 uur.

Uw bijdrage: 15 euro per persoon.

 

Uitstapjes: 16 mei, 12 juni en 15 augustus. Vertrek vanaf winkelcentrum Makado aan de kant van het benzinestation.

 

Reisje naar Gouda op donderdag 16 mei (is geweest)

We vertrekken om 8:30 uur. Deelnemers aan dit uitstapje wordt verzocht om 8:15 aanwezig te zijn. De kosten voor dit uitstapje bedragen 55 euro per persoon.

Vergeet uw museumkaart niet voor entree in de Sint-Janskerk. Anders betaalt u een tarief van 11 euro per persoon.

 

Reisje naar Alkmaar op woensdag 12 juni

Op deze dag vertrekken we om 10:00 uur naar Alkmaar voor een bezoek aan de Hortus. Deelnemers wordt verzocht om 9.45 uur aanwezig te zijn. Onder leiding van een gids geniet u van een pracht aan kleurige bloemen en planten, die in dit jaargetijde weelderig bloeien. Rond 12:30 zetten we koers voor ons middagprogramma, een twee uur durende boottocht vanuit Alkmaar. We genieten van een lunch op de boot.

De prijs van dit uitstapje inclusief entree, koffie met iets lekkers, rondleiding gids, boottocht Alkmaar, inclusief lunch is 55 euro per persoon.

 

Reisje naar Futureland op donderdag 15 augustus

Op deze dag vertrekken we om 8:30 uur voor een bijzonder uitje naar Maasvlakte 2 in Rotterdam-Europoort. Deelnemers wordt  verzocht om 8.15 uur aanwezig te zijn. We krijgen een presentatie van een voorlichter, die het ontstaan van Maasvlakte 2 toelicht. Na de lunch schepen we in voor een exclusieve rondvaart. Onderweg krijgen we uitleg over het laden en lossen van de grootste containerschepen van de wereld. Deze bedrijvigheid gaat het hele jaar 24/7 door.

De prijs van dit uitstapje inclusief koffie met iets lekkers, presentatie, lunch, boottocht met voorlichter (alleen onze groep) is 60 euro per persoon.

 

 

 

                                                  

 

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden