Zomerprogramma 2023

16 mei 2023 Purmerend

Woensdag 17 mei: Bezoek aan Schoorl en de Abdij van Egmond

 In de nieuwsbrief van april is een artikel opgenomen over een uitstapje naar Schoorl en de Abdij van Egmond. Dat programma gaat door alleen de vertrekplaats van de bus is gewijzigd. De reden is dat binnenkort betaald moet worden voor het parkeren bij AH aan de Kooimanweg.

Op woensdag 17 mei vertrekken wij daarom om 9.00 uur vanaf de parkeerplaats bij het Makadocentrum in de Wheermolen te Purmerend. De bus staat aan de kant van het benzinestation. Deelnemers aan dit uitstapje worden verzocht om 8.45 uur aanwezig te zijn.

De bus is inmiddels volgeboekt. U kunt zich nog altijd op de reservelijst laten zetten door u aan te melden bij Greetje Boven. Haar mailadres: gaboven@kpnmail.nl en haar tel.nr.: 06 19047418

De kosten voor dit uitstapje bedragen: € 55,00. Dit bedrag svp zo spoedig mogelijk overmaken naar: NL96INGB0000176287 ten name van PCOB afd. Purmerend met vermelding: uitstapje 17 mei 2023.

 Het bestuur

 

Woensdag 28 juni: Bezoek Huis Doorn

Woensdag 28 juni gaan we weer met elkaar een dagje op stap. In de vorige Nieuwsbrieven hebben we al verteld, dat we dan naar Huis Doorn gaan. De laatste Duitse Keizer Wilhelm II heeft daar zijn verblijf gehad.

Nu is het de moeite waard om daar eens een kijkje te gaan nemen. De tuin is ook erg mooi. We gaan koffie drinken, krijgen een rondleiding en een lunch. En we kunnen ook een tentoonstelling over de Eerste Wereldoorlog bezoeken.

De kosten zijn voor mensen met museumkaart € 45 en zonder € 60. Er is nog ruimte in de bus. Dus meld je aan bij Greetje. Haar mailadres: gaboven@kpnmail.nl en haar tel.nr.: 06 19047418 

 Greetje Boven

Donderdag 27 juli: Buffet, Taborkerk

 Woensdag 23 augustus: Oude Ambachten & Speelgoed Museum, Rijksweg 87, Terschuur

 

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden