ZOMERACTIVITEIT OP WOENSDAG 21 AUGUSTUS 2024

10 jun 2024 Hardinxveld-Giessendam

Als het zo midden in de zomer is vallen veel activiteiten stil. Ook bij de PCOB is dat wel een beetje het geval. In onze dorpen wordt het dan vaak wat stiller, omdat veel mensen met vakantie zijn. Een aantal jaren terug kwam het idee op om tussendoor toch wat te doen. Iets dat op verschillende manieren gestalte heeft gekregen. We noemden het de ZOMERACTIVITEIT.

De laatste twee jaar hebben we dat gedaan door met elkaar te gaan varen en te eten. Iets dat gezien de deelname bij veel leden in de smaak is gevallen. Onder het motto dat je iets dat bevalt niet moet veranderen willen we dat gewoon weer gaan doen.

Op WOENSDAG 21 AUGUSTUS 2024

ligt in de haven van Sleeuwijk weer het ons bekende schip de Princehof klaar om een mooie tocht met ons te maken over de Waal en de Maas, met als keerpunt het oude stadje Heusden.

Om 11.00 in de morgen vertrekken we en we hopen dan om ongeveer 15.00 uur weer terug te zijn in Sleeuwijk.

Mooi weer kunnen we natuurlijk niet garanderen, maar de afgelopen keren konden we genieten van prima zomerweer.

Aan boord zitten we natuurlijk niet op een droogje want naast de koffie met gebak wordt er voor ons ook een lunch geserveerd.

Ja, natuurlijk kost het geld, want heden ten dage gaat zolang het duurt alleen de zon nog voor niks op. De kosten bedragen € 47,50 per persoon en dienen te worden overgemaakt naar:

NL65RABO 0325 0509 29 t.n.v. de Reiscommissie PCOB Hardinxveld-Giessendam .

Vermeldt bij het overmaken van het geld s.v.p de namen van de mensen die meegaan.

Zodra de betaling is ontvangen bent u aangemeld.

Wij gaan er vanuit dat u zelf regelt op welke manier u de haven van Sleeuwijk bereikt. Zelf rijden, meerijden, laten brengen enz. Mocht dat helemaal niet lukken dan kunt u bellen met Frans Schmal (0184-616211) en proberen we wat te regelen.

Aangezien de Princehof iets kleiner is dan de Queen Elizabeth, is het aantal mensen dat mee kan inatuurlijk niet oneindig. Als er meer aanmeldingen zijn dan er plaats is wordt er aangemonsterd op volgorde van aanmelding en krijgen PCOB-leden voorrang.

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden