Wie zijn wij?

22 jan 2021 Veendam-Wildervank-Menterwolde

De Afdeling Veendam-Wildervank-Menterwolde van de PCOB stelt zich ten doel de geestelijke en materiële belangen van de oudere inwoners van Veendam-Wildervank-Menterwolde in de meest uitgebreide zin te behartigen.

Wat doen wij?
Het bestuur van de Afdeling Veendam-Wildervank-Menterwolde organiseert regelmatig bijeenkomsten voor ontmoeting, ontspanning en ontwikkeling. Verder kunnen ouderen bij de afdeling terecht voor persoonlijk advies als het gaat om zorg, inkomen, huisvesting, welzijn, veiligheid en mobiliteit.

Wij hebben afgevaardigden in de seniorenraden van de Gemeente Veendam en de Gemeente Menterwolde.

Leden van de PCOB kunnen gebruikmaken van diverse ledenvoordelen. Meer hierover kunt u lezen op de centrale website.

Wat kunt u doen?
De PCOB organiseert het gehele jaar door activiteiten voor leden. Lees meer over deze activiteiten op de centrale website.

Wilt u zich actief inzetten of lid worden? Dan kan dat natuurlijk ook. Neem hiervoor contact op met de secretaris van de afdeling. De heer K. v.d. Veen, Prins Bernhardlaan 56-120, 9641 LW Veendam, tel. 0598 – 61 26 79, email: kvdveen1@netvisit.nl

Teken de petitie omtrent Pensioenwet

Het wordt tijd dat het koopkrachtige pensioen er komt, dat zowel gepensioneerden als werkenden is beloofd. Daarom: pas de pensioenwet aan! Teken de petitie!

Petitie Pensioenwet