Welkom bij de dagtochten van de PCOB!

6 mrt 2023 Hardinxveld-Giessendam

Het jaar 2023 is alweer even ‘onderweg’. De dagen worden langer en langzamerhand begint de natuur ook meer kleur te krijgen. Hier en daar piepen de eerste voorjaarsbloemen al uit de grond en kleuren de bomen groener. Nog even en de winter maakt officieel plaats voor de lente. Tijd om met de PCOB er op uit te gaan!

Vlakbij huis instappen in een luxe touringcar van Snelle Vliet, comfortabel rijden over de snel- en binnenwegen en ondertussen genieten van de omgeving: het vlakke polderlandschap, mooie vergezichten met rivieren of prachtig gekleurde velden en bossen. Even wat anders. Elkaar ontmoeten, een praatje maken. En wat dacht u van samen genieten van koffie of thee met iets lekkers of een heerlijke maaltijd. Dat is een gezellig dagje uit met de PCOB!

Drie PCOB- dagtochten op een rijtje:

20 april: korte dagtocht naar Chocolade atelier Van Noppen, uitgebreide koffietafel in Kinderdijk en rondrit door Alblasserwaard

25 mei: late lentetocht naar Westlands museum met rondvaart, luxe lunch en diner

29 juni: zomertocht naar Klompenmakerij, boottocht over de Maas en Waal, lunchpakket en diner

In het Contactblad van maart kunt u alle gegevens vinden van bovenstaande tochten.Voor het najaar zijn ook al plannen gemaakt. Zodra er meer informatie hierover bekend is, vindt u dit in een volgend contactblad en op deze website.

En dan nog dit:

Wilt u verzekerd zijn van een plaatsje in de bus? Meldt u dan zo vroeg mogelijk aan voor een dagtocht. Mocht u later om wat voor reden toch verhinderd zijn, dan kunt u zich altijd afmelden. Heeft u al geld overgemaakt, dan krijgt u dit terug!

Aanmelden voor een dagtocht kan vanaf nu behalve telefonisch ook via e-mail.

Als u een e-mailbericht stuurt, vermeldt u dan de volgende gegevens:

>Uw naam/namen

>Uw adres (straat, huisnummer en woonplaats)

>Uw telefoonnummer (en als u dit heeft, ook een 06-nummer)

>Een dieetwens en/of een rollator

>De opstapplaats

>Een voorkeur voor een plaats in de bus. Echt reserveren kan niet, alleen bij gezondheidsredenen of reisziekte proberen we hier wel rekening mee te houden.

Na aanmelden via e-mail krijgt u een bevestiging dat u op de deelnemerslijst staat.

Hopelijk krijgt u bij het lezen van de programma’s zin om (opnieuw) mee te gaan met één of meerdere dagtochten. Weet u van harte welkom en ik kijk uit naar uw bericht!

Hartelijke groet, Hester Baks Tel.nr. 06 52646092
E-mail: bakshester@gmail.com

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden