Wat is KBO-PCOB? En wat doen wij?

16 dec 2020 Zoetermeer

KBO-PCOB afdeling Zoetermeer e.o. stelt zich ten doel de geestelijke en materiële belangen van de oudere inwoners van Zoetermeer te behartigen in de meest uitgebreide zin .

Wat doen wij?

Het bestuur van de Afdeling Zoetermeer organiseert regelmatig bijeenkomsten voor ontmoeting, ontspanning en ontwikkeling. Verder kunnen ouderen bij de afdeling terecht voor persoonlijk advies als het gaat om zorg, inkomen, huisvesting, welzijn, veiligheid en mobiliteit.

De lokale belangenbehartiging wordt verzorgd door de Stichting Overleg Samenwerkende Ouderenbonden, OSO, waarvan de KBO-PCOB afdeling Zoetermeer e.o. deel uit maakt.

Leden van de KBO-PCOB kunnen gebruikmaken van diverse ledenvoordelen. Meer hierover kunt u lezen op de centrale website van de KBO-PCOB.

Wat kunt u doen?

De KBO-PCOB organiseert het gehele jaar door activiteiten voor leden. Zie verder het kopje “Activiteiten” op de deze website.

Wilt u zich actief inzetten? Dan kan dat natuurlijk ook. Neem hiervoor contact op met één van de secretarissen van de afdelingen.

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden