Twee middagactiviteiten: Praamvaart en museum

26 jul 2021 Leeuwarden

Activiteitencommissie PCOB-Leeuwarden
Wanneer de regelingen rondom Corona het toestaan, willen we na de zomervakantie de volgende twee activiteiten organiseren

Praamvaren In Leeuwarden dinsdag 21 september 14:00 uur
Praamvaart van 1,5 uur door de Leeuwarder grachten op dinsdagmiddag 21 september om 14.00 uur. Start bij de Harmonie. Kosten € 10,00 contant af te rekenen aan boord. Mogelijke afsluiting met gezamenlijk drinken van koffie/thee aan het Wilhelminaplein.
Aanmelden kan nu al via de mail: thomashofman@kpnplanet.nl

Met de bus naar het Openluchtmuseum Warffum dinsdag 5 oktober middags
Middagreis naar Openluchtmuseum Warffum op dinsdagmiddag 5 oktober.
Ophaalroute vanaf 11:45 uur. Na twee keer koffie / thee met gebak krijgen we een rondleiding met gids door het museum. Afsluiting met een drie-gangendiner in De Pleats in Burgum. Terugkomst in Leeuwarden met start afzetroute om  20.15 uur. Kosten € 60,00. Uw aanmelding is pas van kracht na ontvangst van uw bijdrage.

20 september 2021
Afgelasting reis: Helaas kan de Middagreis van 5 oktober naar Warffum niet doorgaan, omdat er zich slechts een 20-tal leden hadden aangemeld en de offerte uitging van een deelname van minimaal 40 deelnemers. De penningmeester stort daarom de reissom van €. 60 op uw rekening terug.

Compensatie: Het Bestuur en de Activiteitencommissie heeft daarom besloten u op die dinsdagmiddag van 5 oktober uit te nodigen voor een gezellige koffiebijeenkomst in het
Adelaar/Regenbooghuis,
De Fennen 356,
8918 CR in Bilgaard.
Inloop vanaf 15.00 uur.

Wens: Het bestuur van de PCOB-afdeling Leeuwarden en de activiteitencommissie hopen iedereen die zich hebben aangemeld voor de Middagreis naar Warffum dan te mogen begroeten! 

 

 

 

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden