Voor senioren van vandaag en morgen

21 jul 2021 Leeuwarden

Als PCOB Leeuwarden gaan we ervan uit dat we eind september weer een eerste gezamenlijke bijeenkomst kunnen houden. Nog steeds op afstand vanwege de anderhalve meter regel en andere maatregelen. Helaas! Ook enige middagactiviteiten zijn dit jaar gepland. Zie activiteiten’. Hopelijk kunnen we na de zomervakantie elkaar weer ontmoeten tijdens de ledenbijeenkomsten.

KBO-PCOB is met meer dan 200.000 leden de grootste seniorenorganisatie in Nederland. Wij zetten ons in voor een samenleving waarin senioren volwaardig kunnen meedoen en mensen omzien naar elkaar. KBO-PCOB draagt bij aan een krachtige positie van senioren en maakt zich daar sterk voor, zowel op landelijk als op provinciaal en gemeentelijk niveau.

Onze activiteiten richten zich op thema’s als zorg en wonen, veiligheid, digitalisering, koopkracht en zingeving. KBO-PCOB biedt haar leden ondersteuning, ontmoeting, belangenbehartiging en diverse ledenvoordelen. De KBO-PCOB voor senioren van vandaag en morgen waar het draait om jou, om de leden. Ook PCOB lid worden? Een lidmaatschap van de PCOB-afdeling Leeuwarden? Dat kan voor € 30,- per jaar. Inclusief 10 nummers van het Magazine KBO-PCOB. Meer voordelen en informatie over de PCOB en KBO-PCOB kun je vinden op pcob.nl en kbo-pcob.nl  

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden