Verrassing uit het Rabo Impactfonds

27 feb 2024 Maasdijk

Blij met donatie uit het Rabo Impactfonds

Wij zijn blij verrast met een mooie donatie uit het Rabo Impactfonds van € 1.500. Namens de stichting hadden wij een aanvraag voor een donatie ingediend om geld in te zamelen voor het project vaar in 2024 ook weer mee met de PCOB. Hiermee willen wij een fijne dag organiseren voor Westlandse ouderen.

Het bestuur en de leden zijn enorm blij met deze donatie. Dit jaar varen we op28 mei met 235 ouderen naar de tweede Maasvlakte . Op deze wijze willen we ouderen meenemen tijdens een gezellige dag. Wij willen Westlandse ouderen betrekken bij de samenleving en eenzaamheid een stukje wegnemen. Vanuit het Rabo Impactfonds ondersteunt de Rabobank verenigingen en stichtingen die een maatschappelijk project initiëren dat bij voorkeur aansluit bij één van de thema’s. Meer informatie vind je op hun website https://www.rabobank.nl/lokale-bank/westland/onze-cooperatieve-bijdrage

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden