Van de voorzitter

25 aug 2023 Wierden-Enter

Omdat wij een verjaardag in Rotterdam hadden, bedachten wij dit mooi te combineren met enkele dagen daar in de buurt kamperen. Nog even eropuit voordat de caravan weer in de winter stalling gaat. De fietsen mee en daar gingen we. En we genoten . Het weer werkte mee en als je dan fietst in een heel andere omgeving, ben je er ook echt even helemaal uit! Totdat het zaterdag avond is en je je realiseert dat na het weekend de nieuwsbrief klaar moet zijn……

Dan kan ik alleen maar dankbaar zijn, dat het nog niet helemaal te laat is. Dus toen dochterlief en dierbaren  weer vertrokken naar Rotterdam, was er voor mij maar één optie: zitten en beginnen aan de plicht. Dit stukje is dus gemaakt in Bodegraven maar als u het leest, zijn wij weer in Wierden. Nu is de vakantie voor de meesten voorbij. Nog even en beginnen ook hier de scholen weer.

 

Hopelijk hebt u uit of thuis, een goede tijd gehad en hebt u kunnen genieten van de rust. En misschien ook van de vakantieverhalen die u hoorde van kinderen of kleinkinderen. Maar er zijn ook onder ons, mensen die te maken kregen met tegenslag, ziekte of rouw.

Dan staat de tijd óók even stil. Niet de wereld staat stil, die gaat wel door.

Nee, de tijd staat stil. De tijd waarin jij je op dat moment bevindt.

Waarin je geleefd wordt. Waaruit je na een periode ontwaakt en beseft dat het leven ‘gewoon’ is doorgegaan.

Toch wil ik ook deze mensen toewensen dat zij de rust mogen ervaren, doordat zij weten waar hun Hulp vandaan komt (zie ps.121). Zie ik de bergen, hoger zijt Gij!! Dat is niet alleen zo wanneer je voorspoed hebt, ook bij moeilijke tijden.

En zo groot onze Heer is, zo groot is ook Zijn trouw, iedere morgen aan ons weer betoond. Daar kunnen en mogen wij met onze PCOB afd. Wierden-Enter over meepraten want na onze vakantie, op de eerste ledenmiddag, willen wij stilstaan bij ons 60 jarig jubileum. Hierover leest u elders in deze nieuwsbrief meer.

U wordt nieuwsgierig? Dan stop ik nu met schrijven zodat u verder kunt lezen.

U wens ik veel leesplezier,

met ’n hartelijke groet

Jenny Plaggenmarsch

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden