Van de voorzitter

26 sep 2022 Wierden-Enter

Woord van de voorzitter

Terwijl u dit zit te lezen, heeft de herfst z’n intrede al gedaan. En het weer lijkt net een mens vanwege de wisselende stemmingen.
De ene dag guur en donker, bewolkt en buien, de andere dag heb je het gevoel dat je de korte broeken te snel hebt opgeruimd, want dan schijnt de zon uitnodigend voor een lekkere wandeling of in ieder geval buiten te zijn. Op een enkele plek laten zich de eerste paddenstoelen al weer zien. Dus het is toch écht wel waar, dat de herfst is begonnen.
Zelf kan ik genieten van de herfst hoor, maar ik kan me voorstellen dat er ook mensen zijn die dat niet met mij delen. Herfst wil ook zeggen, harde wind waar je haast niet tegenin kunt. Vooral niet wanneer dat ook nog e’s gepaard gaat met regen.

Vorige week was er weer de eerste ledenmiddag waar ook een aantal mensen onderweg overvallen werden door een regenbui. Gelukkig maakten de gezelligheid en het lekkere kleine PCOB gebakje een heleboel goed. Toch voelde ik me schuldig dat ik met de auto ging en ondertussen mensen zag fietsen met een paraplu. Met plezier had ik u opgehaald !! Dus mocht u de volgende keer bedenken dat u niet wilt gaan vanwege het (slechte) weer, schroom dan niet ons te bellen, zodat we kunnen overleggen dat u opgehaald wordt door één van de (bestuurs)leden.

Nu ik het toch over telefoneren heb, wil ik opnieuw even helpen herinneren dat u ook mag bellen wanneer op prijs wordt gesteld dat er iemand van de PCOB bij u bezoek komt. Stel dat u uit het ziekenhuis gekomen bent, of langdurig ziek geweest, maar dat dat aan onze aandacht is ontglipt, terwijl u wel even van u af wil praten. Schroom ook dan niet, maar trek aan de bel. PCOB is er om naar elkaar om te zien, om er te zijn voor elkaar. Ook de leden uit Enter hebben nu weer een eigen bezoekdame,  waar we heel blij mee zijn.

En als laatste wil ik nog even vermelden, dat u allemaal een kleine folder bij het magazine hebt gekregen. We willen ook aan anderen laten zien dat het zeer zinvol, maar ook goed, leuk en gezellig is om bij de PCOB te zijn.
Om samen de schouders eronder te zetten en sterk te staan in het behartigen van onze belangen. ( lees ook de column van Ria Broeze in de Ouderen Wiezer
vorige week) Daarom uw medewerking gevraagd;
Wilt u deze folder alstublieft persoonlijk afgeven aan iemand die nog geen lid is?
Alvast hartelijke dank voor uw medewerking en ook namens het bestuur,
’n hartelijke groet,
Jenny Plaggenmarsch.

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden