Tweede kamer verkiezingen

7 nov 2023 Zoetermeer

Zoals Klaas al in zijn voorwoord heeft aangegeven, staan er de komende maanden belangrijke zaken te gebeuren. Op één van deze zaken wil ik iets dieper op in gaan: de tweede kamer verkiezingen.

Degenen die mij kennen, weten dat ik al jaren politiek actief ben geweest. Eerst in Oudewater, als raadslid, en nu, sinds ik verhuisd ben naar Zoetermeer, wel is waar op afstand, maar toch weer bezig met politiek. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan! De verwachtingen zijn voor vele Nederlanders hoog gespannen.                                                                                                              

Ik kan mij voorstellen dat  u zich af gaat vragen: op welke  partij moet ik nu gaan stemmen? Gelukkig mag iedereen vrij kiezen op welke partij men gaat stemmen. Wij hoeven niet bang te zijn als we op een partij stemmen, die de regering niet welgevallig zou zijn.

Wij hebben die vrijheid nog steeds in ons mooie land. Ik ga op een partij stemmen, die de Christelijke principes hoog in het vaandel heeft staan. Ik wens u allen veel wijsheid toe bij de keuze, die u gaat maken.

Hans Alles, secretaris

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden