Terugkoppeling ledenraadsvergadering

19 jul 2021 Heerenveen

Bijgaand informatie vanuit de ledenraadsvergadering dd. 11 juni jl. waar onze vertegenwoordigers Reint Koops en Henk van Dalfsen na 8 jaar afscheid namen en waar tot nieuwe Friese afgevaardigden zijn bevestigd: Henk Halma en Ynze de Boer.

Wij danken Reint Koops en Henk van Dalfsen voor hun inzet in de afgelopen jaren en wij heten Henk Halma en Ynze de Boer hartelijk welkom . Tijdens komende regiobijeenkomsten en op de bestuurdersdag in april 2022 zult u zeker kennis met hen kunnen maken.

 

Afgelopen week heeft onze nieuwe regionaal consulent voor de noordelijke provincies, opvolgster van Albert Roetman,
mw. Dorrit van Someren gemeld dat zij per 1 augustus a.s. gaat stoppen met haar werk voor de PCOB, omdat het niet voldoet aan haar verwachtingen. Jammer.  We hebben in coronatijd niet de gelegenheid gehad om haar persoonlijk te ontmoeten.

Hopelijk kan de ontstane vacature weer snel worden vervuld door een deskundige consulent.

 

PCOB-afdeling Drachten heeft laten weten dat de Provinciale PCOB-Ontmoetingsdag in oktober 2021 niet doorgaat.

Voor de nu geldende coronaregels van 1,5 m. afstand is het aantal zitplaatsen in aanwezige kerken te gering om een goede bijeenkomst te kunnen houden. Daarom heeft men besloten om de Ontmoetingsdag naar oktober 2022 te verschuiven.

 

Met vriendelijke groeten,

namens de PCOB-regiocoördinatoren,

Jeanet Dijkema-Reinders

Voor de informatie vanuit de ledenvergadering klik op onderstaande link:

Terugkoppeling ledenraadsvergaderingen 11 juni 2021

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden