SeniorWeb Computercursussen voor senioren

17 aug 2020 Groningen

Verspreid over het hele het land vindt u 350 leercentra van SeniorWeb waar senioren (55-plussers) in kleine groepjes computercursussen kunnen volgen in hun eigen tempo. De ervaren docenten bestaan uit vrijwilligers, ook senioren, die het leuk vinden leeftijdgenoten verder op weg te helpen met de computer en op het Internet.

 

De eerstvolgende cursusserie start in ? 2021 te Groningen.

Er zijn o.a. een beginnerscursus Windows, Internet en E-mail, Picasa Fotobeheer, Digitale fotobewerking en, bij voldoende aanmeldingen, Word tekstverwerken en Excel rekenprogramma. Ook worden er lessen gegeven op maat, dus geheel naar uw eigen wensen gemaakt!

Verder nog leren omgaan met de Tablet computers (iPad en Android), maar ook de Sociale Media zoals Facebook en Twitter worden niet vergeten.  Les wordt ook gegeven over bellen via de PC met het programma Skype.

SeniorWeb Groningen heet u  welkom op  ? 2020 om 14.00 uur op de informatiemiddag in het wijkcentrum “De Semmelstee” aan de Semmelweisstraat 182, in Groningen.

Activiteiten in “De Berk” beginnen op  ? 2020 om 14:00 uur in de Berkenlaan 238.

U kunt zich ook telefonisch aanmelden voor een computercursus:
De Secretaris is te bereiken op werkdagen tussen 9.30 en 17.00 uur via telefoon (050) – 577 36 94 of via de website:
  www.seniorwebgroningen.nl

Teken de petitie omtrent Pensioenwet

Het wordt tijd dat het koopkrachtige pensioen er komt, dat zowel gepensioneerden als werkenden is beloofd. Daarom: pas de pensioenwet aan! Teken de petitie!

Petitie Pensioenwet