Seniorenmakelaars Woonstede

8 jan 2018 Ede

Bij Woonstede zijn seniorenmakelaars actief. Zij helpen u met vraagstukken over wonen. Past uw woning nog wel bij uw situatie? En wat komt er allemaal kijken als u naar een seniorenwoning wil verhuizen? Zij nemen u vrijblijvend mee naar seniorenwoningen en laten u ervaren hoe het wonen in een seniorenwoning is. Zij helpen u vervolgens met het regelen van de verhuizing zelf. Daar waar nodig schakelen zij andere partijen in die de verhuizing voor u regelen. Zij zijn alleen actief als het gaat om huurwoningen van Woonstede of Plicht Getrouw. Heeft u een koopwoning of een huurwoning van een andere verhuurder en wilt u gaan verhuizen naar een huurwoning dan geldt deze service niet. De seniorenmakelaars zijn Kees Koolschijn, tel. nr. 0318-695 883 en Yvonne Spies, tel. 0318-695 610.

U kunt ook een beroep doen op de vrijwillige ouderenadviseurs. Zij helpen u graag bij het gesprek met de seniorenmakelaars.

Teken de petitie omtrent Pensioenwet

Het wordt tijd dat het koopkrachtige pensioen er komt, dat zowel gepensioneerden als werkenden is beloofd. Daarom: pas de pensioenwet aan! Teken de petitie!

Petitie Pensioenwet