Rijbewijskeuring 2021

21 dec 2020 Winschoten

Rijbewijskeuring 2021

De datum voor de volgende rijbewijskeuringen in 2021 zijn op 20 januari, 10 maart, 19 mei, 15 september en 17 november in Multifunctioneel Centrum te Parkholt Jachtlaan 19A (achter de Plusmarkt) 9675 JA Winschoten.

De heer H. Snijders keuringsarts te Meppel, verricht de rijbewijskeuring elke aanvrager dient vóóraf een afspraak te maken, tel: 0597- 42 18 33 van Sociaal Werk Oldambt en u ontvangt datum/tijdstip voor de rijbewijskeuring.

De keuring neemt doorgaans 10 tot 15 minuten in beslag.

Het keuringsformulier -Gezondheidsverklaring- is verkrijgbaar op het Gemeentehuis; deze dient uzelf af te halen en in te vullen. Ook kan de Gezondheidsverklaring digitaal via de website van het CBR ingevuld worden.

Bent u in het bezit van een (lees )bril is het gewenst dat u die vooraf bij een opticiën laat controleren.

Elke aanvrager dient een klein potje urine en een lijstje waarop uw medicijngebruik staat vermeld mee te brengen naar de keuringsarts.

De kosten voor de rijbewijskeuring bedragen € 25,00 per persoon, welk bedrag u op de dag van de keuring kontant aan de keuringsarts dient te betalen.

Deze keuring is een jaar lang geldig, zodat iemand die zijn rijbewijs moet verlengen vanaf een jaar vóór de vervaldatum de tijd heeft om zich alvast te laten keuren.

U kunt voor de oogmeting terecht bij Koning Optiek (zie advertentie) in de Langestraat. Deze oogmeting is gratis.

Huisarts Bulthuis, Stationsstraat 31 in Scheemda (tel.591301) doet rijbewijskeuringen, Hij vraagt €50 per keuring. Ook dokter Elting aan de Vissersdijk 19 in Winschoten heeft zich bereid verklaard hier aan mee te werken, zij vraagt echter €75,-

Voor informatie en afspraken kunt u bellen met de Boschpoort,telefoon 0597-421833. U moet zich vroegtijdig aanmelden(zeker een halfjaar van tevoren).

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden