Rayonbezorger gezocht voor regio in Limburg

4 mrt 2022 Landelijk

We zijn op zoek naar een rayonbezorger voor het KBO-PCOB magazine voor een regio in Limburg. De afleverplaatsen van deze regio zijn: Beringe, Egchel, Grashoek, Helden, Koningslust, Meijel en Panningen.

De manier waarop de bezorging van het Magazine van KBO-PCOB is geregeld is uniek te noemen. Als het magazine gedrukt is wordt het afgeleverd bij de rayonbezorgers. Zij bezorgen de pakketten met magazines bij de afleverpunten van de afdelingen. Vanuit daar worden de magazines verder verdeeld over de bezorgers die op hun beurt tientallen adressen aandoen. Soms gaat het magazine rechtstreeks in de brievenbus, vaak is er ook tijd voor een praatje.

Lijkt het u leuk om als vrijwilliger betrokken te zijn bij de bezorging van het Magazine van KBO-PCOB? Meer informatie over rayonbezorger worden en het aanmeldformulier vind u op de KBO-PCOB website. Wilt u iedere maand enkele magazines bij u in de buurt bezorgen? Neem dan contact op met uw afdeling voor meer informatie.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Dan kunt u contact met ons opnemen via info@kbo-pcob.nl of 030- 3 400 600.

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden