Programma

24 apr 2022 Franeker

  De laatste bijeenkomst van dit jaar zal gehouden worden op donderdag 20 april.

Spreker zal dan zijn mevr. Jelly Helmer van de stichting Bevordering Verkeerseducatie met het onderwerp Bijtanken en oppoetsen. Kennen we alle verkeersregels nog? Een nuttig onder werp vlak voor de vakantie.

En dan op woensdag 24 mei ons reisje:

Zojuist kwam het volgende bericht binnen Albert Hovinga heeft de planning van het reisje gereed. De datum is vastgesteld op 24 mei. Er kunnen maximaal 60 personen mee. De kosten zullen € 55,00 bedragen voor leden. Niet leden (i.p.b.) €62,50. Opgave bij Albert Hovinga, 0517393023 of per e-mail: alberthovinga2611@gmail.com

Betaling: Na aanmelding kunt u het verschuldigde bedrag overmaken naar:

NL17RABO0118371274 t.n.v. PCOB Franekeradeel met vermelding “Dagje uit”. Dit bedrag moet dan voor 22-5-2023 binnen zijn, anders kunt u nog bij de bus betalen.

 

Vertrek vanaf “Theresia” Zuiderkade om 08.30 uur

Vertrek vanaf Parkeerterrein Lidl/AH om 09.00 uur

 

+/- 10.15 uur Restaurant “De Goede Aanloop” te Tollebeek voor koffie/thee en gebak.

 

+/- 11.15 uur Vertrek naar ELBURG

 

Vanaf aankomst in Elburg is er vrije tijd om op eigen gelegenheid het stadje te verkennen en uw (meegebrachte) lunch te gebruiken. Elburg is leuk en zo klein dat het te belopen is. “Museum Sjoel” (Joods museum) is erg leuk om te zien en nog leerzaam bovendien. (Staat niet op ons programma.)

 

Om 13.45 vertrekken we weer vanaf het parkeerterrein per bus naar het parkeerterrein van de “Zandverhalen”. Bijbelse verhalen in zand uitgebeeld.

 

Om 16.15 stappen we weer in de bus, terug naar “De Goede  Aanloop”  voor het 3 gangen diner (waarbij één consumptie bij de prijs is inbegrepen).

                                                                                                              Hartelijk gegroet,  Jan Meijers

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden