PCOB Veenendaal viert 40-jarig bestaan

1 nov 2021 Veenendaal

Op 19 oktober vierde de PCOB Afdeling Veenendaal haar 40-jarig bestaan.  Dit gebeurde tijdens een feestelijke bijeenkomst met de leden in gebouw Maranatha naast de Julianakerk.

De PCOB Veenendaal mag zich nog altijd verheugen in een groot aantal leden van ruim 300. Kort na de oprichting in de negentiger jaren waren er zelfs 800 leden. Maar door de corona en de vergrijzing en het feit dat jongere ouderen zich niet meer zo gemakkelijk organiseren is dit aantal in de loop der jaren teruggelopen. En die trend zet zich nog steeds door.

Maar ondanks dat staan we voor vertegenwoordiging van de ouderen in de maatschappij. Landelijk doen we dat gezamenlijk met de KBO. De KBO-PCOB hebben gezamenlijk meet dan 200.000 leden en blazen hun partij mee in allerlei verbanden.

Plaatselijk organiseren we ledenmiddagen om de onderlinge band te versterken en iets bij te dragen tegen de vereenzaming van (vaak alleenstaande) ouderen.  

kaartje

 

Teken de petitie omtrent Pensioenwet

Het wordt tijd dat het koopkrachtige pensioen er komt, dat zowel gepensioneerden als werkenden is beloofd. Daarom: pas de pensioenwet aan! Teken de petitie!

Petitie Pensioenwet