Ouderen-infolijn

14 dec 2020 Ouderen-infolijn

Ouderen-infolijn

Wij begrijpen dat u zich wellicht zorgen maakt over de risico’s van het corona-virus en dat u nu allerlei vragen heeft.

We weten ook, dat niet alle senioren even vaardig zijn met internet om op de hoogte te zijn van de laatste ontwik-kelingen.

En dat sommige mensen behoefte hebben even iemand te spreken, omdat ze zich eenzaam voelen nu veel activiteiten stilliggen.
Voor al deze mensen heeft KBO-PCOB een speciale telefoonlijn geopend: de Ouderen-Infolijn: 030-3 400 600 bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.
Van VOA zijde wordt gemeld dat : De huisbezoeken n.a.v. de kaarten wel-ke de gemeente Aalten aan alle 75+ toezond over ´Prettig ouder worden” zijn vanaf maart ’20 gestopt i.v.m. de corona crisis.
De afspraken welke nog gepland stonden zijn telefonisch en/of worden op een later tijdstip gedaan door de ouderenadviseurs.
Wanneer er weer kaarten worden verzonden is nog niet duidelijk, maar men kan natuurlijk ten alle tijde een ouderenadviseur bellen, ook al is het gewoon om even met iemand te praten als je alleen bent. De telefoonnummers staan achter op de nieuwsbrief.

Hoe het zal gaan met de activiteiten middagen na de zomer, hangt nog geheel af van de situatie te zijner tijd.

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden