Verslag ledenbijeenkomst 15 november

27 nov 2023 Hoogeveen

Ja, we kregen een uitnodiging voor de PCOB-bijeenkomst op 15 november om 14.00 uur, die zou gaan over boekbinden. Maar, wat kun je dan verwachten? Nou, het was een zeer leerzame lezing die Herman Boertjes en z’n vrouw hielden. Ze toonden verschillende voorwerpen die nodig zijn om weer een net boek te krijgen, of bijvoorbeeld een jaargang van Donald Duck in te binden. De lezing werd met passie gebracht, en het werd duidelijk dat je met veel geduld en precisie moet werken.

Heel fijn was ook dat er foto’s getoond werden op de beamer, die een goed beeld gaven wat je allemaal nodig hebt om je hobby goed uit te oefenen.

Aan het slot van de middag hebben we nog een lied geleerd, een jazz-waltz lied, dat staat in het Liedboek ‘zingen en bidden in huis en kerk’, nummer 388: ‘Voor ieder van ons een plaats aan de tafel’. De eerste vier regels werden gelezen door de voorzitter, en  het refrein werd door iedereen gezongen, onder leiding van Jaap Scholing.

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden