Op afstand naar Pasen

24 feb 2021 Leeuwarden

Op afstand, op afstand, dat zijn van die woorden die we dikwijls horen. Woorden die ons niet als muziek in de oren klinken, maar ze zijn nog steeds noodzakelijk. Helaas! Misschien kunnen we na de zomervakantie elkaar weer ontmoeten tijdens de ledenbijeenkomsten.
Veertig dagentijd is de periode voor de Pasen. We kunnen ons voorbereiden op het paasfeest.

PCOB- Leeuwarden geeft aan jou als lid het magazine Petrus  Zie de brief van het bestuur hier. Het blad wordt bij je bezorgd samen met het maart-nummer van het magazine KBO-PCOB en onze nieuwsbrief. 

Verhalen van geloof, hoop en liefde in de Protestantse Kerk. Petrus? Nee, dit gaat niet over die ene visser, die vriend en volgeling van Jezus. Wel over de kerk, want die lijkt wel wat op Petrus. Sterk als een rots, en tegelijk zwak en feilbaar. Soms moedig, soms overmoedig, soms te voorzichtig. Maar vooral een plek waar ieder mens welkom is.

Wat lees je in Petrus Magazine?
Wat vind je in Petrus 13? Het magazine van februari 2021 bevat onder andere een interview met tv-presentator Klaas van Kruistum, over zijn jeugd, zijn geloofstwijfel en over wat hem nieuwe moed geeft. Schrijver Karel Eykman (84) gaat in gesprek met Salomé Hoeksema (12). En redacteur Janet van Dijk loopt het Pelgrimspad in Odoorn.

Reageren? 
Regeren op de eenmalige bijlage het blad Petrus of op de brief van het bestuur? Stuur je reactie naar de secretaris Douwe Wagenaar denewagenaar@lijbrand.nl of pcobleeuwarden@gmail.com

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden