Ontmoetingsplaats “De Kazerne”

4 jan 2023 Waalwijk


Bij De Kazerne kunnen alle inwoners van Waalwijk ruimte vinden om bezig te zijn met herstel, gezondheid en persoonlijke groei.

Ontmoeten rond de koffiepot
Door elkaar te ontmoeten rondom de koffiepot, creëren we samen een welkome omgeving. Je kunt er de krant lezen, met elkaar praten of je kunt mee doen met activiteiten die voor én door de inwoners van Waalwijk worden georganiseerd. Denk hierbij aan gezamenlijk ontbijten, een spelletje doen, een kunstwerk maken of een herstelcursus volgen.
Dagelijks zijn er ervaringsmedewerkers en vrijwilligers aanwezig die een luisterend oor bieden.

Voor iedereen
De Kazerne is voor iedereen, voor jongvolwassenen tot ouderen, ongeacht afkomst, huidskleur, seksuele gerichtheid, religie, beperking, geslacht en politieke voorkeur. Deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor hun ontwikkeling- en herstelproces. Op die manier is het mogelijk dat deelnemers in eigen tempo hun weg van herstel en gezondheid kunnen volgen.
De Kazerne wordt gevestigd in de oude brandweerkazerne aan de Hertog Janstraat in Waalwijk. De locatie gaat open in januari en is ook op zoek naar medewerkers en vrijwilligers.

Wil je meer weten over De Kazerne
Daniejel de Greef vertelt je er graag meer over, of heb je vragen neemt dan contact op via 06-13457841 of info@dekazernewaalwijk.nl

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden