Ons zomerprogramma 2022

7 apr 2022 Purmerend

Beste mensen, heeft u ook zo’n zin om weer eens een dagje uit te gaan met de PCOB? Zo ja, dan kunt U voor de uitstapjes, die we voor u verzonnen hebben zich opgeven.

En wel: dinsdag 17 mei – 13.30 uur een vaartocht in het Ilperveld.

Jaarlijks staat er wel een vaartocht op het programma en daar genieten veel mensen van.

Hoe komen we bij het bezoekerscentrum, van waar we dan gaan starten? 

Met de fiets langs het NH kanaal rijden en het adres is tussen Ilpendam en Watergang. Eventueel pontje over bij Ilpendam.

Met de auto naar Purmerland rijden, bij de kerk linksaf tot kanaal en dan rechts nog ongeveer 3 km.

  En bent u zonder vervoer, bel dan naar Greetje, die zorgt ervoor dat u wordt opgehaald en mee kunt rijden.

En bent u zonder vervoer, bel dan naar Greetje, die zorgt ervoor dat u wordt opgehaald en mee kunt rijden.

Met een gids varen we door een mooi gebied ongeveer twee uur. Drinken verkrijgbaar in het bezoekerscentrum. De kosten zijn 10 euro bij genoeg deelname. 

En dan: woensdag 15 juni – 9.00 uur-gaan we met de bus naar de Broekerveiling. Wetende, dat er al wel weer mensen daar geweest zijn, maar voor de tweede keer is het nog wel zo leuk. We starten op de parkeerterrein van Albert Hein, 8.45 uur aanwezig zijn.

We krijgen eerst koffie met gebak en dan een boottocht van een uur.

Vervolgens een rondleiding, dan een lunch! ‘s Middags gaan we een veiling meemaken. Daarna kunt u nog in de winkel en museum wat rondlopen. Rond 4 uur zullen we weer terugrijden.

Dit alles, inclusief bus, eten enz. gaat 50 euro kosten.

De jaarlijkse barbecue is woensdag 20 juli vanaf 17.00 uur

Dit keer in de tuin van de Taborkerk. Altijd heel gezellig en lekker! De kosten hiervan zijn 12.50 euro

Op dinsdag 23 augustus gaan we met de bus naar Elburg. Daar bezoeken we heel bijzondere zandsculpturen.

Er worden in het zand allerlei Bijbelverhalen uitgebeeld. Het is echt prachtig. Zeker de moeite waard (zie foto). Eerst ook koffie, en dan op ons gemak daar rondkijken.

Ben je best een poos zoet mee. Overal zijn zitjes. Er zijn ook rolstoelen beschikbaar. En dan hebben we nog een lunch besteld.

We willen dan om 9 uur vertrekken. Ook nu wat eerder aanwezig zijn op het A.H. terrein. Dit alles inclusief bus ook 50 euro.

En nu maar opgeven met welk uitstapje u mee wilt. Liefst alle vier natuurlijk. U belt Greetje 0619047418 of mailt gaboven@kpnmail.nl

Als u de kosten voor welk onderdeel u meewilt aan de penningmeester betaald heeft gaat u mee. Hoeft niet allemaal tegelijk. Banknummer: NL96INGB0000176287 ten name van: PCOB afd. Purmerend

We hopen op voldoende deelname met hartelijke groeten,

Greetje Boven

Teken de petitie omtrent Pensioenwet

Het wordt tijd dat het koopkrachtige pensioen er komt, dat zowel gepensioneerden als werkenden is beloofd. Daarom: pas de pensioenwet aan! Teken de petitie!

Petitie Pensioenwet