Online Inspiratie Evenement!

4 sep 2021 Alkmaar-Heiloo

 

 

 

Op dinsdag 28 september organiseert de KBO-PCOB door het hele land een groot Online Inspiratie Evenement. Het doel is om onze leden weer vitaal en weerbaar te maken na ruim een jaar corona. Daar wij via ons centrale kanaal niet iedereen kunnen bereiken, willen u vragen per regio de actieve leden en -vrijwilligers te enthousiasmeren om deel te nemen aan dit evenement. Dit kan vanuit huis of gezamenlijk in een groepje op locatie. U kunt hen doorverwijzen naar de volgende website voor meer informatie: www.kbo-pcob.nl/tour.
 
Waarom het Online Inspiratie Evenement?
Het afgelopen jaar is veel vrijwilligerswerk stil komen te liggen en we zien dat het soms best lastig is om het werk weer op te pakken. Daarom bieden we dit Online Inspiratie Evenement en laten we u ook kennismaken met de KBO-PCOB Academie, een mooi platform vol informatie voor vrijwilligers en leden.

Individueel of samen
De naam zegt het al: dit evenement vindt online plaats. We willen u inspireren om ook lokale kijkmomenten te organiseren. Nodig uw leden uit om samen het programma te volgen. 
Ook kunnen de leden vanuit huis kijken, individueel, met een partner of een goede kennis. Maar het mooiste is natuurlijk om weer samen te komen waar dat kan.
 
Er staat er een handleiding op de site met tips waar die u kunt gebruiken bij het organiseren van een gezamenlijk kijkmoment. Gelieve deze te lezen en ook door te sturen naar de leden, zodat zij dit ook kunnen inzien. Ook hebben wij voorbeeldteksten geschreven die u kunt versturen naar uw achterban.
Meer informatie vindt u op www.kbo-pcob.nl/lokaalontmoeten.

 

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden