ONDERZOEK MANTELZORGWONEN

11 aug 2021 Alkmaar-Heiloo

Beste leden,

Graag aandacht voor onderstaande email van een drietal jonge onderzoekers. Als u wilt kunt u aan dat onderzoek deelnemen. Let wel, het is strikt vrijwillig.

Het Bestuur.

 

Geachte heer, mevrouw,  

Enige tijd geleden hebben we een aanvraag gekregen om marktonderzoek te doen naar mantelzorgwoningen. Middels een enquête willen Roel, Bart en Joris meer weten van jullie visie op de toekomst op het gebied van wonen en de rol van mantelzorgwonen hierin. Ze zien in de directe omgeving dat er nog erg veel te verbeteren is, in zowel regelgeving, aanbod als in klantgerichtheid. 

Meer informatie over mantelzorgwoningen is te vinden op de website van MantelzorgNL, de landelijke vereniging voor mantelzorgers: www.mantelzorg.nl

Via deze weg wil ik jullie vriendelijk vragen om deze enquête in te vullen, zodat Roel, Bart en Joris beter begrijpen hoe jullie kijken naar deze onderwerpen. Het invullen duurt maximaal 10 minuten, de resultaten zijn volledig anoniem en jullie bijdrage wordt zeer gewaardeerd!

 

 

Mochten jullie vragen of opmerkingen hebben over de enquête, schroom dan niet om hen te benaderen.

Met vriendelijke groet,

Roel Denissen | roeldenissen@gmail.com | 06-27213522

Bart Kemps | bartkemps2014@gmail.com | 06-12519684

Joris Pijnenborg | jorispijnenborg@gmail.com | 06-27858476

 

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden