Nuttige tips

8 nov 2021 Kampen

Als lid van de PCOB betaalt u jaarlijks uw contributie. Hierdoor kunnen wij zowel landelijk als plaatselijk uw belangen behartigen. Maar uw lidmaatschap heeft nog veel anderen voordelen. Hieronder wil ik u graag een overzicht geven van welke voordelen u gebruik kunt maken.

 

Voordelen vermeld in het ledenmagazine:

Bespaar op energie:

  • Uw energierekening gaat in 2019 flink omhoog. Sluit u daarom nu aan bij KBO-PCOB-Energie. Al duizenden leden profiteren van onze voordelige tarieven voor stroom en gas. Veel mensen blijven hangen bij hun energieleverancier en betalen onnodig een te hoog tarief voor stroom en gas. Dit komt, omdat ze denken dat het een hoop gedoe is om er iets aan te doen. Bij KBO-PCOB-Energie stapt u makkelijk over en bespaart u flink!
  • Onze klantenservice neemt graag de tijd voor een persoonlijk en eerlijk advies.
  • Geen lokkertjes met tijdelijke voordelen, verborgen kosten of andere addertjes.
  • De overstap wordt voor u geregeld, daarna hoeft u nooit meer over te stappen.

Korting op ziektekostenverzekering:

  • Als PCOB-lid kunt u gebruikmaken van de voordelige collectieve zorgverzekering bij Zilveren Kruis, die u kunt afsluiten als u lid bent (of wordt) van KBO of PCOB. Want samen zijn we goedkoper uit!          Overstappen kan aan het eind van het jaar weer.
    Als lid van KBO of PCOB zijn er nog meer zorgverzekeraars waarbij u gebruik kunt maken van de collectiviteitskorting van KBO-PCOB.

Korting op uw schadeverzekeringen:

  • Speciaal voor u als lid biedt PCOB nu de mogelijkheid een schadeverzekering af te sluiten bij Centraal Beheer. De collectieve verzekering kent gunstige voorwaarden, zoals uitgebreide acceptatie, glas en tuin standaard meeverzekerd bij de inboedel en gunstige aanschafwaarderegeling voor uw auto. Voor u als lid van PCOB is er een aantrekkelijke korting, die kan oplopen tot wel 10%.

Korting bij Apetito:

  • Niet altijd meer zin om zelf te koken? Of wordt het wellicht lichamelijk lastiger voor u? Maak dan gebruik van de maaltijdservice van Apetito. U kunt op meerdere manieren bestellen en vaste chauffeurs leveren de maaltijden persoonlijk bij u thuis af. Als lid van PCOB ontvangt u een korting van 10% op de maaltijdprijs. Kijk voor meer informatie en het bestellen van een proefpakket op de website van Apetito.

Diensten voor leden:

  • Met hulp van duizenden vrijwilligers zet seniorenorganisatie PCOB zich elke dag in voor senioren in Nederland. Speciaal voor leden zijn er verschillende diensten voor én door senioren. Ons aanbod van diensten voor leden zijn o.a. telefonisch advies op veel terreinen zoals: Veiligheid, Servicetelefoon, Pensioen- en Juristentelefoon, Tablet coaching, Ouderenadvies (ook voor niet-leden), Checklist ‘hoe te handelen na overlijden.

Misschien is mijn opsomming niet compleet. Kijkt u daarom ook eens op de website van KBO/PCOB. U ziet daar nog veel meer informatie die heel interessant is voor u.

Wim de Groot

< terug naar ‘Handig om te weten’

< terug naar “Menu Afdeling Kampen”

 

»                                           Info van de landelijke PCOB vindt u hieronder                                           «

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden