Nieuwsflits 25/11 PCOB Leeuwarden | ‘Ledenbijeenkomst Op wereldreis met de PCOB door Zuid Afrika, Mauritanië en Botswana 28/11’

25 nov 2023 Leeuwarden

Nieuwsflits

PCOB-afdeling Leeuwarden
25 november 2023

Samen sterker voor senioren in Nederland

Informatie van het bestuur van de PCOB-afdeling Leeuwarden aan de leden van de PCOB-afdeling Leeuwarden

28 november
Verschillende trouwe gasten merkten op bij het lezen van het kerkblad Geandewei van 24 november 2023 dat het stukje van de PCOB Leeuwarden niet klopt. Hierin staat vermeld:
“Het bestuur nodigt u graag uit voor de ledenbijeenkomst op dinsdag 24 november 2023 in de Kurioskerk, Julianalaan 38, in Leeuwarden. Tijd: 14.30 uur – 16.30 uur.
De juiste datum is dinsdag 28 november.

Het thema Aanloophuis en Straatpastoraat vervalt
Het programma dat gepland stond voor de 28e met mevrouw Harmke Lagerwaard – Louwsma, coördinator Aanloophuis Leeuwarden komt helaas te vervallen.
De informatie over haar werk van het Aanloophuis Leeuwarden en het werk binnen het straatpastoraat wat zij samen doet met straatpastor Geke Boersma laat nog even op zich wachten. Hiervoor in de plaats: “Reiservaringen van twee Friese senioren in Zuid Afrika, Mauritanië en Botswana.”

 PCOB ledenbijeenkomst
Op wereldreis met de PCOB door Zuid Afrika, Mauritanië en Botswana
Een reis door Afrika staat garant voor unieke ervaringen. Spannende safari’s, prachtige wijnboerderijen, de tuinroute, de Drakensbergen of wilde dieren spotten: in Zuidelijk Afrika kan het allemaal.Pier Zijlstra uit Kollum, oud-leraar Bogermancollege, heeft samen met zijn vrouw Nynke heel veel reizen gemaakt en vertelt met mooie foto’s over hun reiservaringen in  Zuid-Afrika, Mauritanië en Botswana.
Gasten zijn van harte welkom! Neem gerust een familielid, buurman/-vrouw mee.

Programma
Zie programma ledenbijeenkomst 
Een gezellige bijeenkomst waarbij ontmoeten centraal staat.
Dinsdagmiddag 28 november 14:30 uur
Kurioskerk,
Julianalaan 38,
8932 AA Leeuwarden.
t 058 2160 9008 (kerkgebouw)

PCOB
Wij maken ons sterk voor een krachtige positie van senioren in de samenleving. Dat doen we zowel op landelijk als op provinciaal en gemeentelijk niveau vanuit zes thema’s: wonen, welzijn en zorg, veiligheid, koopkracht, digitalisering en zingeving.

PCOB ledenbijeenkomst
Adventsviering met Patrimonium
Het Leeuwarder Mannenkoor Patrimonium verleent medewerking op 19 december 2023 aan de jaarlijkse adventsviering van PCOB Leeuwarden. Het koor wordt begeleid met zowel piano als orgel. Naast luisteren is er ook veel (samen)zang van bekende en minder bekende kerstliederen. Patrimonium is in deze tijd een veel gevraagd koor. We zijn vereerd om Patrimonium te mogen ontvangen.

 

 

 

 

kbo-pcob.nl/nieuwewegen/

PCOB Leeuwarden
Heb je tips of tops voor de PCOB Leeuwarden geeft het door. Dat kan via de secretaris Karin Brouwer of via pcobleeuwarden@gmail.com

Website PCOB-Leeuwarden

Klik op pcob.nl/afdelingen/leeuwarden  Wanneer je vervolgens doorklikt naar de landelijke KBO-PCOB ontdek je wat er zich op landelijk niveau afspeelt en je leest allerlei artikelen die voor jou interessant kunnen zijn. Je kunt ons ook volgen op facebook PCOB Leeuwarden. Like onze facebookpagina

Contactgevens
Gerrit Krol
Voorzitter
gerritkrol@kpnmail.nl

Karin Brouwer
Secretaris
karinetc@hotmail.com
pcobleeuwarden@gmail.com

Henk Halma
Penningmeester/ Webmaster
henk.halma@gmail.com

Jan de Vries
Algemeen lid/ Ledenadministrateur
jhdevrieswiarda@gmail.com

Jeanet Dijkema – Reinders
Algemeen lid/ Lief- en Leedcoördinatie
jeanet.dijkema-reinders@outlook.com

Anne Sjoerd Bakker
Algemeen lid/ Nieuwsbrief
asbakker5@hotmail.com

Website PCOB-afdeling Leeuwarden
pcobleeuwarden@gmail.com
pcob.nl/afdelingen/leeuwarden

Facebook
facebook.com/PCOBLeeuwarden

PCOB
kbo-pcob.nl

Samen sterker voor senioren in Nederland

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden