Nieuws van de Activiteitencommissie

27 apr 2022 Kampen

De dagtochten

Tot onze spijt constateren wij dat er dit jaar een sterk verminderde belangstelling is voor deze reisjes. Vorig jaar en de jaren voor de coronapandemie, mochten wij meestal rekenen op tussen de 50 en 60 deelnemers per dagtocht, terwijl  we de laatste 2 dagtochten niet meer dan 32 à 35 deelnemers  mochten verwelkomen. Het gevolg daarvan is, dat de prijs omhoog gaat. (Alle prijzen zijn vanwege diverse oorzaken sowieso gestegen).

Wij vragen ons af of dat de oorzaak is van de verminderde belangstelling, of dat er nog andere oorzaken zijn aan te wijzen, bij voorbeeld: de bestemming; bang voor besmetting door corona; het tijdstip van vertrek of aankomst. Of  gaan we misschien te vaak op pad?

Daarom hebben we besloten om de dagtocht van 17 augustus naar Passi Florahoeve in Harskamp te laten vervallen. We hopen dan in september wel weer een dagtocht te organiseren en rekenen dan op wat meer deelnemers, zodat de prijs ook weer naar beneden kan.

Mochten er van uw kant nog vragen of opmerkingen zijn, dan horen wij dat graag.

Voor de komende dagtocht naar DE PROEFKOLONIE in Frederiksoord op woensdag 15 juni kijkt u bij Bus- en vaartochten.

Een hartelijke groet,

Simon van Halm, secretaris activiteitencommissie

 

< terug naar Nieuws

< terug naar Activiteiten

< terug naar “Menu Afdeling Kampen”

 

»                                                Info van de landelijke PCOB vindt u hieronder                                                «

Teken de petitie omtrent Pensioenwet

Het wordt tijd dat het koopkrachtige pensioen er komt, dat zowel gepensioneerden als werkenden is beloofd. Daarom: pas de pensioenwet aan! Teken de petitie!

Petitie Pensioenwet