Nieuwflits 25/9 PCOB Leeuwarden | Het KBO-PCOB Online Inspiratie Evenement!

25 sep 2021 Leeuwarden

Nieuwsflits

PCOB-afdeling Leeuwarden
25 september 2021

Samen sterker voor senioren in Nederland

Informatie van het bestuur van de PCOB-afdeling Leeuwarden aan de leden van de PCOB-afdeling Leeuwarden

Vijf jaar bezetting van Leeuwarden bij PCOB
Het bestuur nodigt je graag uit voor de ledenbijeenkomst op dinsdag 28 september 2021 in de ‘Oase’, Weideflora 142 in Leeuwarden, dit in verband met de verbouwing van de Kurioskerk. (parkeren aan de overkant – Raaigras.)
In de kerk is voldoende ruimte om de anderhalve meter in acht te nemen.
Tijd: 14.30 u. – 16.30 u.
Thema: de heren Leendert Plaisier en Gert Koopmans zullen een voordracht verzorgen n.a.v. van hun boek: “40-45 Leeuwarden”.

Ook op dinsdag 28 september
Het KBO-PCOB Online Inspiratie Evenement! (1)
Het landelijkbureau van KBO-PCOB organiseert ook het KBO-PCOB Online Inspiratie Evenement! op dinsdag 28 september vanaf 10:00 uur.
Uiteraard verwacht het bestuur van de PCOB-afdeling dat haar leden s middags aanwezig zijn bij de ledenbijeenkomst in de Oase in Leeuwarden. De gebeurtenissen vallen jammer genoeg samen.
Voor het geval dat je niet deze keuze maakt dat is er Het KBO-PCOB Online Inspiratie Evenement!

Het evenement is vooral bedoeld voor alle vrijwilligers ook van onze PCOB-afdeling. Denk aan de activiteitencommissie, Lief en Leed, bezorgers, VOA’s  bestuur en alle leden die belangstelling hebben voor het KBO-PCOB Online Inspiratie Evenement! Je kunt ook bijvoorbeeld het ochtendgedeelte volgen. 

Terugkijken van de presentaties kan ook via de KBO-PCOB Academie en het youtube kanaal van KBO-PCOB.

Het KBO-PCOB Online Inspiratie Evenement! (2)
Op dinsdag 28 september – over drie dagen is het KBO-PCOB Online Inspiratie Evenement! Een dag vol inspirerende sprekers, presentaties en met de lancering van de KBO-PCOB Academie. Met 12 presentaties binnen de thema’s zingeving, digitalisering, beweging en omzien naar elkaar, geven we een berg inspiratie om lokaal ook weer van start te gaan. Met onder andere presentatrice en journalist Marga van Praag, oud-atlete Olga Commandeur en hoogleraar ethiek Frits de Lange bieden we een gevarieerd aanbod met voor elk wat wils. Kijk voor meer informatie over het online evenement, het programma en de mogelijkheid om dit bij te wonen op www.kbo-pcob.nl/tour
Kijk direct op 28 september via www.kbo-pcob.nl/tour

Website PCOB-Leeuwarden
Klik op pcob.nl/afdelingen/leeuwarden  Wanneer je vervolgens doorklikt naar de landelijke KBO-PCOB ontdek je wat er zich op landelijk niveau afspeelt en je leest allerlei artikelen die voor jou interessant kunnen zijn. Je kunt ons ook volgen op facebook PCOB Leeuwarden. Like onze facebookpagina

Contactgevens
Gerrit Krol
Voorzitter

Douwe Wagenaar
Secretaris
denewagenaar@lijbrandt.nl

Website PCOB-afdeling Leeuwarden
pcobleeuwarden@gmail.com
pcob.nl/afdelingen/leeuwarden

Facebook
facebook.com/PCOBLeeuwarden

KBO-PCOB
kbo-pcob.nl

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden