LOCO – Muzikale wenskaart

26 sep 2022 Wezep

Misschien kent u het programma de Muzikale Wenskaart op de vrijdagmorgen bij LOCO FM wel. Een programma van gewijde muziek, waarin de aanvrager een luisteraar kan bemoedigen of groeten met een mooi lied of een psalm. Ook onze PCOB-afdeling maakt daar dankbaar gebruik van.
In februari 2023 bestaat het programma alweer 30 jaar. Het team dat dit programma verzorgt, heeft  vanwege tijdgebrek en leeftijd de keuze gemaakt om te stoppen. Het programma heeft heel veel luisteraars en velen kijken uit naar de vrijdagmorgen. Het programma moet dus wel doorgaan! Daarom een dringende vraag: LOCO FM is op zoek naar mensen die zich hier voor willen gaan inzetten zodat het programma kan blijven bestaan!! Het gaat om mensen die het programma willen presenteren, die de telefoon willen aannemen, de liederen willen opzoeken en mensen voor de techniek. Het is vrijwilligerswerk, maar geeft veel voldoening.
Kom eens kijken in de studio of bel voor meer informatie. Het telefoonnummer 038 376 96 97 van de studio is op vrijdagmorgen van 9.00 tot 12.00 uur bezet. Of stuur een mail naar bestuur@locomediagroep.nl
Misschien kent u iemand die hier geschikt voor is. Geef hem of haar deze vraag dan door. Alvast onze hartelijke dank

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden