Jonge ouderen: Steun de PCOB

20 jan 2021 Voorthuizen

Jonge ouderen: Steun de PCOB

 

Jonge ouderen: Steun de PCOB

Hoeveel redenen hebt u nodig om lid te worden van de PCOB? Om lid te blijven? Of om anderen enthousiast te maken voor het lidmaatschap dat zich elk jaar dubbel en dwars terugverdient? Welkom bij de PCOB in een tijd waarin onze vereniging meer dan ooit nodig is!
Straks met pensioen: nu voorbereiden
Wie vergeet zich voor te bereiden, bereidt zich voor om vergeten te worden. Nadenken over die tweede toekomst begint daarom nu. Wie behartigt uw belangen, nu en straks? Praat mee over uw eigen toekomst en die van uw leeftijdsgenoten. Uw meningen, ideeën en opvattingen krijgen een stem via de PCOB.
Belangenbehartiging nu en straks
De PCOB behartigt de belangen van senioren en onze leden in het bijzonder. Dat doen we al meer dan 50 jaar op landelijk én lokaal niveau en in samenwerking met anderen. Onze leden kennen hun eigen omgeving het best en geven signalen door aan vrijwilligers en beleidsmedewerkers van de PCOB. Zij koppelen deze signalen aan beleidsstukken en onderzoeken die van instituten, universiteiten en natuurlijk: de Haagse politiek.
Hierover meepraten? Opkomen voor uzelf en uw leeftijdsgenoten? Word dan juist nu lid van de PCOB. Een invloedrijke club die inspiratie omzet in actie! Direct lid worden? Neem contact met ons op en we heten u van harte welkom!

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden