Lidmaatschap en uw persoonsgegevens

6 feb 2021 Wezep

Als ledenadministrateur houd ik de ledenlijst up-to-date en daarvan afgeleid een verjaardagskalender en een lijst met de huwelijksdata van de getrouwde leden. Dat zijn veel adressen, geboortedata, telefoonnummers en leeftijden. Regelmatig zijn er wijzigingen wegens verhuizing, opzegging, nieuwe leden en overlijden. Deze lijsten zijn ook in het bezit van het bestuur en de commissie Lief & Leed.
Door lid te zijn, geeft u toestemming om uw gegevens te mogen gebruiken ten dienste van de afdeling, nergens anders voor. Als u wilt dat u nooit genoemd zult worden, meldt dat dan bij een van bestuursleden. Als we niets horen, ga ik ervan uit dat u toestemming geeft voor het gebruik van uw gegevens. Zo vaak zal het overigens niet gebeuren, maar denk ook aan de aanvragen voor een muzikale groet via de LOCO.

Nu vind ik het ook wel leuk om enkele numerieke gegevens over onze afdeling te vermelden:

  • Op 1 januari 2021 telde onze afdeling 176 leden.
  • Dat waren 106 vrouwen en 70 mannen.
  • 82 leden worden in 2021 80 jaar of ouder.
  • 4 leden zijn lid vanaf 1992, het jaar waarin onze afdeling is opgericht.
  • Wat de huwelijksjubilea betreft: 9 echtparen hopen in 2021 een kroonjaar te beleven en zijn dan 45, 50, 55, 60 of zelfs 65 jaar getrouwd. En bij deze hoge leeftijden geldt des te meer: Zo God wil en wij leven.

Onze afdeling heet: Wezep & Omstreken. Waar wonen we? In totaal wonen we op 130 adressen. En 19 daarvan zijn niet in Wezep, maar in Hattemerbroek, Oldebroek, Oosterwolde, ’t Loo, Heerde en Onnen.
Al die adressen zijn verdeeld in 10 wijken, met elk een bezorger voor de bladen.
U bent weer een beetje op de hoogte van “Wie wij zijn” en dat is niet onbelangrijk in een tijd waarin we elkaar minder zien en ontmoeten.
We zijn er, laten we elkaar niet vergeten.

Dien Kaldeway-Hartman

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden