Ledenwerving PCOB Waalwijk

25 dec 2021 Waalwijk

De PCOB (protestants Christelijke Ouderen Bond) afdeling Waalwijk, opgericht 1 november 1976 is een vereniging, die een relevante bijdrage kan en wil leveren aan de samenleving.

Een inclusieve samenleving waarin mensen hun eigen talenten en mogelijkheden volop kunnen meedoen, ongeacht leeftijd.
Wat ons daarbij bindt is, dat wij vanuit onze wortels OMZIEN NAAR ELKAAR.
We willen juist in een tijd met uitdagingen op het gebied van gezondheid, veiligheid en klimaat bijdragen aan een inclusieve samenleving waarin iedere senior naar vermogen volwaardig kan participeren en bijdragen. Onze beleidsmatige speerpunten zijn:

  • Zingeving
  • Wonen
  • Zorg en Welzijn
  • Koopkracht
  • Digitalisering
  • Veiligheid

De afdeling Waalwijk van de PCOB wil de belangen van haar leden en de jongere senioren van Waalwijk in de meest uitgebreide zin  behartigen.

Wat doen wij? Jaarlijks:

  • 10 ledenbijeenkomsten met een ontspannend en informatief programma
  • één of meer dagtochten

Maandelijks geven we een “Nieuwsbrief” uit met nieuws over de afdeling en zaken die voor senioren van belang zijn en ontvangt u als lid het magazine van de KBO/PCOB geheel gratis. Ook kunt u gebruik maken van ledenvoordeel in het kortingsboek van ongeveer 160 ondernemers in Waalwijk. Zie hiervoor: onze website www.pcob.nl/uw-afdeling/waalwijk

Wilt u actief meedoen?

Bijvoorbeeld als: bestuurslid, vrijwillige ouderen adviseur, hulp bij het invullen van belastingaangiften, vrijwilliger lief en leed, vrijwilliger activiteiten, vrijwilliger communicatie of vrijwilliger specifieke onderwerpen, neem contact op. Ruud Heinen 06-28642960 mail: r.heinen@planet.nl

of

Mevr. Friemann-Bos 0416-331822 mail: h.t.frieman@gmail.com

Wilt u vooraf nog contact of hebt u vragen, bel 0416-331822.
U kunt zich aanmelden als lid: bel  06-23659324 of mail naar: pjpriemlukas@home.nl

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden